Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Jamie XX izbacio novu stvar, inspiriranu Notting Hill karnevalom

Pjesma se zove 'Kill Dem'; poslušajte je

  • Mixmag I Foto: LAURA COULSON
  • 22 September 2022
Jamie XX izbacio novu stvar, inspiriranu Notting Hill karnevalom

Jamie xx objavio je četverominutnu pjesmu 'Kill Dem', inspiriranu karnevalom u Notting Hillu. Nova pjesma, inače njegovo drugo izdanje u otprilike dvije godine, prvi put je debitirala na BBC Radiju 1, a voditeljica Clara Amfo nazvala ju je ‘Hottest Record In The World’. DJ i producent podijelio je snimku na kojoj svira pjesmu u Warehouse Projectu u Manchesteru, rekavši obožavateljima: “Evo mali dio moje nove pjesme 'Kill Dem'. Možda ste me čuli kako to sviram tijekom ljeta. 'Kill Dem' izlazi ovog utorka.”

Prema riječima producenta, 'Kill Dem' je hommage Notting Hill karnevalu na kojem je nastupio po prvi put ove godine pridruživši se kultnoj Digital Soundboy pozornici Shy FX-a. 'Kill Dem' koristi klupske i dub ritmove, a Jamie xx ju je prvi put izveo na pozornici na karnevalu, na mjestu koje ju je i inspiriralo - slavlju karipske i soundsystem kulture.

Prije ove stvari, objavio je 'Let's Do It Again', inače prvo izdanje u otprilike dvije godine. Od svoje hvaljene ploče 'In Colour' iz 2015., Jamie xx objavio je samo nekoliko solo pjesama. Napomenimo i da Jamie xx kreće na svjetsku turneju koja počinje u SAD-u, a slijede Japan, Italija, Meksiko i Australija.

U nastavku poslušajte 'Kill Dem'.

Load the next article
Loading...
Loading...