Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Jazz in the House večeras na HRT-u!

Prvi dio koncerta koji je spojio Jazz orkestar HRT-a pod ravnanjem dirigenta Mirona Hausera i PEZNT-a, glazbenog producenta i DJ-a, pogledajte danas, 21. 2, u 19h na HRT3 dok je drugi dio na rasporedu 28.2. u isto vrijeme

  • Mixmag Adria I Foto: RENATO BRANĐOLICA ZA HRT
  • 21 February 2023
Jazz in the House večeras na HRT-u!

Danas, 21. veljače, s početkom u 19h, na HRT 3, možete pogledati prvi dio koncerta 'Jazz in the House' održanog u studenom prošle godine u zagrebačkom Muzeju Suvremene Umjetnosti. Koncert je to koji je spojio Jazz orkestar HRT-a pod ravnanjem dirigenta Mirona Hausera i PEZNT-a, glazbenog producenta i DJ-a.
PEZNT, odnosno Tomislav Pasanec svoj je izričaj isprepleo sa zvukom Jazz orkestra HRT-a, zahvaljujući bliskoj kreativnoj suradnji s aranžerima – Lukom Žužićem, Makom Murtićem, Brunom Bišćanom i Brunom Matić, a onda i izvođačkoj s članovima Jazz orkestra HRT-a pod vodstvom Mirona Hausera. Na koncertu je izvedeno njegovih 11 autorskih house pjesama te jedna obrada u izvedbi spomenutih aktera a rezultat je bila rasplesana puna dvorana Gorgona jer je rijetko tko mogao ostati imun na dobiveni groove. A kako je to sve izgledalo, provjerite i na HRT-u.

Load the next article
Loading...
Loading...