Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Adana Twins

Dvojac koji je spojio ljubav prema hip hopu jednog i strast prema klupskoj glazbi drugog

  • Mixmag Adria I Foto: Felix Krueger
  • 17 September 2022
My Top 3 Essentials: Adana Twins

Novi gosti naše rurbrike u kojoj Dj-i i producenti govore koje stvari najviše vole vrtiti u svojim setovima i zašto, su Adana Twins. Ovaj njemački dvojac radi zajedno od 2006. spajajući Benjaminovu ljubav prema hip hopu i Frisovu strast za klupskom glazbom a rezultat je niz odličnih releasova s kojima su postigli globalni uspjeh, s podrškom imena kao što su Pete Tong, Solomun i Tale Of Us. Od 2018. imaju i vlastiti label, TAU, na kojem imaju svoja izdanja ali i izdanja raznih poznatih i manje poznatih artista. Osim na svom labelu, svoju glazbu izdaju i na labelima kao što su Solomunov Diynamic, Afterlife Tale Of Usa i Sven Väthov Cocoon Recording.
Dvojac voli maratonske DJ setove, nastupaju po festivalima i klubovima kao što su DC 10 (Ibiza), fabric (London), Robert Johnson (Frankfurt), Badaboum (Paris), Vision (Tokyo), Watergate (Berlin)... a što na na tim nastupima najviše vole puštati, doznajte u nastavku!

1. Adana Twins - How Far Can We Go

Prvi izbor je naša pjesma 'How Far Can We Go' na innervisionsu. Još uvijek ne možemo zamisliti naš set bez ove stvari. Ovo je jedna od pjesama u kojoj je melodija tako zarazna i sanjiva, a break izvlači svu energiju iz nas i publike. Trenutno jedna od naših najjačih produkcija. Zanimljivost ove stvari je da funkcionira u mirnijim dijelovima našeg seta kao i u peaku seta. Prava, svestrana stvar ;-)

2. Adana Twins, Bisemanns - Hounds of Hell

Napravili smo ovu pjesmu zajedno s našim prijateljem Jorisom aka Biesmanns u našem studiju u Hamburgu. Volimo Jorisov live session i njegov pozitivan vibe. Osjeti se to i na ovoj stvari. Ponekad radimo posebne edite za naše setove, ovdje imamo verziju u koju smo dodali intro stvari 'Thriller' Michaela Jacksona. Pjesma je apsolutna bomba za bis. U Maroku, taman kad je svirala pjesma, policija je došla prekinuti zabavu!

3. Bawrut - Ukno

Bawruta pratimo već duže vrijeme, ima svoj stil, a pjesma UKNO jedna je od naših apsolutnih favorita. Osobito na velikim festivalima, ovo smo je ljeto stalno svirali kao uvodnu pjesmu. Groove ide ravno naprijed, a break je jedan od najluđih koje znam. Apsolutni trenutak za ruke uz zrak. Kad nam set ovako krene može biti samo super :-)

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone, Sam Divine...

Load the next article
Loading...
Loading...