Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

KSET povukao ponudu javnog natječaja o zakupu poslovnog prostora POU-a

“Razočarani smo načinom istupanja konkurenata u medijskom prostoru i ne podržavamo načine na koji se komunicira”, napisali su u objavi

  • Mixmag Adria I Foto: Pixabay
  • 1 February 2024
KSET povukao ponudu javnog natječaja o zakupu poslovnog prostora POU-a

Nakon što je zahvaljujući rezultatima natječaja za zakup prostora u poslovnoj zgradi Pučkog otvorenog učilišta Zagreb, prostor na korištenje umjesto dotadašnjeg korisnika Boogalooa pripao KSET-u, iz KSET-a su obznanili da povlače ponudu. “Razočarani smo načinom istupanja konkurenata u medijskom prostoru i ne podržavamo načine na koji se komunicira”, napisali su u objavi na svom Facebooku koju možete pročitati u cjelosti u nastavku.

Prisjetimo se, na natječaj su pristigle dvije ponude, one Boogalooa, točnije zajednička ponuda REGA-DARKO j.d.o.o. za ugostiteljstvo i Udruge za promicanje glazbene i tehničke kulture ‘Glazbena kuća’, koji su ponudili iznos mjesečne zakupnine od 7.007,00 eura (+PDV), te KSET-a, odnosno zajednička ponuda Saveza studenata Fakulteta elektrotehnike i računarstva i ElektroStudent d.o.o. s ponuđenim iznosom mjesečne zakupnine od 16.069,69 eura (+ PDV). Vlasnik spomenutog prostora u Ulici grada Vukovara 68, Pučko otvoreno učilište Zagreb, odlučio je kako je ponuda KSET-a financijski povoljnija, te im dodijelio prostor. Odluka da KSET ulazi u spomenuti prostor izazvala je podijeljene reakcije i komentare koji su, očito, rezultirali odlukom KSET-a o povlačenju. Za sada se iz Boogalooa nisu javili s komentarom; svakako ćemo pratiti razvoj situacije.

Load the next article
Loading...
Loading...