Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Čovjek iz Ohija mjesec dana slušao na repeat 'Move Your Body' Marshalla Jeffersona

Bijesni je susjed svaki dan izvještavao o tome na TikToku

  • Mixmag
  • 26 June 2023
Čovjek iz Ohija mjesec dana slušao na repeat 'Move Your Body' Marshalla Jeffersona

Čovjek iz Lime, Ohio, već više od mjesec dana svaki dan kod kuće pušta pjesmu "Move Your Body" Marshalla Jeffersona, izvještava iznervirani susjed. Čovjekov susjed, koji se na TikTok-u pojavljuje pod korisničkim imenom @angels_fall81, svakodnevno, od početka lipnja, na spomenutoj platformi izvještava o 'problemu': “Koliko vas ima susjeda koji pušta istu pjesmu non stop, 24/7 i ne prestaje?” upitao je u videu na TikToku. “Koliko vas ima ovaj problem? Što da radim u vezi s tim?”

Korisnik TikToka snimio je dotičnu kuću u kojoj se s druge strane ulice čuje kako glasno svira 'Move Your Body' s natpisom 'Pazi, glasno puštam glazbu' i zamolio svoje pratitelje da pomognu.

“Policija ne želi ništa uraditi, ništa! Ne mogu ništa jer nemaju nalog. Što da radim, ljudi?” upitao je korisnik. “Policija je bila tamo puno puta... tip neće otvoriti vrata.”

Otkako je objavio prvi video, @angels_fall81 obavještava svoje pratitelje o napretku. U sljedećem videu je objasnio: “Update! Još uvijek ista pjesma.” Drugi dan je javio svojim pratiteljima: “Dan 25. Policija Lime neće učiniti ništa po ovom pitanju”, uz još jedan video kuće iz koje se čuje 'Move Your Body'. “Prošli su sati. Još uvijek ista pjesma”, rekao je. “Svira non stop... policajci su došli, pokucali su mu na vrata, pokucali na prozore i otišli”, rekao je.

Sljedeći dan je opet objavio snimku ali se ovaj put iz nje čula druga pjesma. Doduše, na kratko, jer je opet krenula 'Move Your Body'. ”Baš kad pomisliš da je gotovo”, stoji u opisu videa @angels_fall81.

Ipak, @angels_fall81 jen a kraju podijelio još jedan video na kojem se policija iz Lime udaljava od čovjekove kuće iz koje se više ne čuje glazba. “Bog vas blagoslovio!” čuje se kako govori policiji.

Load the next article
Loading...
Loading...