Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Milk & Sugar

Nakon više od 20 godina zajedničkog rada jedna polovica dua, Steven Harding, istupio je iz dua, a Michael Kronenberger nastavio je Milk & Sugar sam; evo koje stvari obavezno vrti u svojim setovima

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 24 June 2023
My Top 3 Essentials: Milk & Sugar

Milk & Sugar imaju iza sebe veliki broj hitova, među kojim su i 'Let The Sun Shine' koja zauzima prvo mjesto na US Billboard Dance ljestvici i Top 20 na UK pop ljestvici kao i 'Hey (Nah Neh Nah)' koja je dobila pet zlatnih certifikata i dospjela je među 10 najboljih u deset zemalja. Tu su i brojne nagrade i priznanja, uključujući nagrade za najbolje DJ-e kao i za najbolju nezavisnu etiketu.

Prošle godine, nakon više od 20 godina zajedničkog rada, jedna polovica Milk & Sugar - Steven Harding - istupio je iz dua, a Michael Kronenberger nastavio je Milk & Sugar sam. Sa svježom, novom energijom, Michael je produktivniji nego ikad, objavivši rekordan broj novih pjesama samo ove godine, a nadzire i diskografsku kuću Milk & Sugar Recordings. Jedno od svježijih izdanja je i ono s techno legendom Jensom Lissatom,'Can U Hear Me?'', koje možete nabaviti OVDJE.

U nastavku provjerite koje to tri stvari vrti u svojim setovima i zašto.

1. Milk & Sugar, Jens Lissat - Can U Hear Me? (Extended Mix)

Moja pjesma u suradnji s old school techno legendom Jensom Lissatom, sadrži sample legendarne disco dive Loleatte Holloway. Jako sam sretan što je ova stvar objavljena. Trebale su mi gotovo dvije godine da očistim sample Loleatte. Ovo se pokazalo kao sjajna godina za mene, s nekim vrlo posebnim izdanjima, a 'Can U Hear Me?' označava savršen početak ljeta.

2. Chris Lake - Beggin' (Extended Mix)

S vremena na vrijeme čujete neku stvar koja vam ne izlazi iz glave. Energija me odmah uhvatila i od tada stalno u mojim setovima.

3. Raven Maize - The Real Life (David Penn Extended Remix)

Čuo sam ovu pjesmu na svojoj novogodišnjoj turneji u Brazilu, kad ju je David Penn pustio u Green Valleyu. I ranije sam volio ovaj klasik, ali ovaj novi remiks podiže stvar na novu razinu.

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone, Sam Divine, DJ Jock...

Load the next article
Loading...
Loading...