Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Cijeli katalog Moving Shadowa postao dostupan na Spotifyu

Specijalisti za breakbeat hardcore i drum 'n' bass također su objavili i playliste koje potpisuju Omni Trio, Noisia, Calyx i drugi

  • Mixmag
  • 1 June 2023
Cijeli katalog Moving Shadowa postao dostupan na Spotifyu

Renomirana britanska izdavačka kuća, Moving Shadow, objavila je svoj kompletan katalog na Spotifyu, koji obuhvaća preko 200 EP-ova i preko 30 albuma. Breakbeat hardcore, jungle i drum 'n' bass etiketa postoji od 1990., a katalog izvođača uključuje imena kao što su E-Z Rollers, Dom & Roland, Foul Play, Future Prophecies i Corrupt Souls. Na Spotify stranici izdavačke kuće također su dostupne i playliste koje su pripremili Omni Trio, Noisia, Calyx i drugi, a koji uključuju drum 'n' bass i Moving Shadow klasike.

Izdavačka kuća najavila je prelazak na Spotify sljedećom izjavom: “Kad god osjetite potrebu da začinite svoj dan kvalitetnim Drum & Bassom, sada možete pretraživati bilo koju od svojih omiljenih Moving Shadow pjesama, sastavljati vlastite Moving Shadow playliste, ili dodati bilo koje pjesme iz zadnjeg kataloga na bilo koju od vaših postojećih playlista.”

Osnivač Moving Shadowa i Goldiejev bivši producent, Rob Playford, također je složio i svoju playlistu koji sadrži mnogo pjesama koje potpisuju 2 Bad Mice i Kaotic Chemistry. Rob Haigh iz Omni Trija rekao je da njegov odabir, prema DJ Magu, “baca svjetlo na nekoliko stvari i izvođača koji bi inače mogli biti zanemareni”. Calyx pak opisuje svoju playlistu kao “nostalgičnu posvetu izdavačkoj kući koja mi je dala nemjerljivu podršku, vodstvo i inspiraciju”. Web stranica Moving Shadowa nagovijestila je da bi se “slične objave” trebale dogoditi na njihovom YouTube kanalu.

OVDJE pogledajte Spotify stranicu izdavačke kuće a playlistu Omni Trija, 'Journey Through Moving Shadow', poslušajte u nastavku.

Load the next article
Loading...
Loading...