Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Nightmares On Wax predstavlja novu 'Club E.A.S.E.' seriju singlova na Warp Recordsu

Serija se fokusira na klupsku glazbu

  • Mixmag
  • 14 August 2023
Nightmares On Wax predstavlja novu 'Club E.A.S.E.' seriju singlova na Warp Recordsu

Nightmares On Wax predstavio je početak svoje serije Club E.A.S.E, koja se fokusira na “basement i after hours” klupsku glazbu. Niz izdanja predstavljat će N.O.W-ova formativna klupska iskustva kao DJ-a u Leedsu tijekom 90-ih, kao i soundove njegovih ranih izdanja na utjecajnoj, dugogodišnjoj etiketi Warp.

Prve dvije pjesme, singl 'Yeah You!' i 'Come On Then' sažimaju te rane klupske zvukove koji su imali trajan utjecaj na njega. Govoreći o pjesmama, kaže: "'Yeah You!' i 'Come On Then' izražavaju zvukove ranih 90-ih MPC SP12 drum machine temeljene na semplovima koje toliko volim! S prizvukom hip hop ritmova, poznatih od strane legendi kao što su Todd Terry i Kenny Dope. Osjećam da ovaj zvuk igra ključnu ulogu u mojim ranim danima clubbinga.” Vinilno izdanje sadržavat će dvije dodatne pjesme; A2 side '1More Tune' i B1 cut 'Whodunit'.

Ova nova serija obećava uvid u kreativni um Georgea Evelyna, čije su žanrovske fuzije ostavile trajan utjecaj na glazbenu scenu u UK-u i šire. “Club E.A.S.E”, kaže on, “je zavirivanje u moj DJ svijet i uranja u prljavu house glazbu na kojoj je N.O.W odrastao.”

Naručite OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...