Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Overmono objavili novu stvar, ‘Calling Out’

Pjesma će se naći na nadolazećem debi albumu braće Russell, 'Good Lies', koji izlazi 12. svibnja putem XL-a

  • Mixmag I Foto: ELLIOTT MORGAN
  • 23 February 2023
Overmono objavili novu stvar, ‘Calling Out’

Britanski duo Overmono (Tom Russell i Ed Russell) upravo je objavio novi singl 'Calling Out', putem XL Recordingsa. Pjesma će se naći na njihovom nadolazećem debi studijskom albumu 'Good Lies', koji bi trebao izaći 12. svibnja. Singl sadrži vokalne samplove od CASISDEAD-a i Slowthaia, a čine ga dramatični 'trancey' synthovi postavljeni na two-step beat.

Objašnjavajući proces stvaranja pjesme, braća su rekla: “Već neko vrijeme pišemo ove akorde i nikako da nađemo pravi kontekst za njih. Jedne noći smo se povlačili po u studiju, uglavnom samo pili i puštali CASISDEAD-a i Slowthaia,” nastavili su. “Puno smo ih slušali jer imaju nevjerojatan način dosljednog isporučivanja neočekivane glazbe i smatramo da je taj pristup stvarno inspirativan. Tada smo doživjeli onaj mali trenutak spoznaje i shvatili da je to možda bila vrsta zvuka s kojom smo htjeli ići uz akorde pa smo ostali budni cijelu noć i konačno uspjeli.” 'Calling Out' je treći singl koji su Overmono objavili s albuma 'Good Lies', nakon 'Is U' i 'Walk Thru Water'.

Početkom ožujka, Overmono će također krenuti na svjetsku turneju, uključujući i Australiju i Aziju, Sjevernu Ameriku i Europu tijekom ljeta, gdje će svirati na nizu festivala uključujući GALA, AVA Festival i Primavera Sound.
Više detalja o turneji i ulaznicama provjerite OVDJE a u nastavku poslušajte 'Calling Out'.

Load the next article
Loading...
Loading...