Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Multitalentirana techno senzacija po prvi put stiže u Hrvatsku

Patrick Mason je headliner prve HUSH! večeri koja se u organizaciji naše Insolate održava 24.2. u zagrebačkom klubu Peti kupe

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 21 February 2023
Multitalentirana techno senzacija po prvi put stiže u Hrvatsku

Svi poklonici techno glazbe zasigurno su već vidjeli energične nastupe jedinstvenog umjetnika Patricka Masona koji su postali viralni na društvenim mrežama. Patrick Mason više je od DJ-a, on je polarizirajuća ličnost koja ekstravagantnu vanjštinu vješto oživotvoruje glazbenim odabirom te je kao takav zasigurno noćna mora svih techno snobova. Patrick Mason plesne podije osvaja jedinstvenim, hibridnim spojem techna i housea, a cjelokupan dojam nerijetko upotpunjava obradama pop pjesama koje su u međuvremenu postale njegov svojevrsni zaštitni znak. Međutim, upravo to je ono što ga čini tako zanimljivim!

Upravo će Patrick Mason biti headliner prve HUSH! večeri, koja se održava 24.2. u zagrebačkom klubu Peti kupe. HUSH! je serija techno partija koji su pokrenuti u Osijeku, a iza njih stoji Insolate. Partiji su vrlo brzo stekli veliku popularnost, tako da su posjetitelji partija bili i iz Zagreba, Beograda, Budimpešte i drugih većih gradova regije. HUSH! partiji su naglasak stavili na kvalitetnom technu, tako da su do sada svirala imena koja su imala premijerne nastupe u Hrvatskoj. Tako je i sa Masonom, koji će po prvi put svirati hrvatskoj publici.

“HUSH! je koncept koji vas poziva da utonete u trenutak, da budete HUSH!, da zaboravite na probleme i samo uživate u glazbi. To smo željeli postići, i drago nam je da nam takve reakcije dolaze od publike. Na HUSH! partijima ćete mobitele spremiti u džep, i uživati u svakom momentu audiovizualnih nastupa.” izjavila je Insolate.

Ulaznice za spomenuti party možete kupiti putem Entrija.

Load the next article
Loading...
Loading...