Menu
Home Novosti Menu
Novosti

CD Pet Shop Boysa postao jedan od najskupljih ikad prodanih na Discogsu

Postignuta cijena je preko 2300 dolara

  • Mixmag
  • 18 January 2023
CD Pet Shop Boysa postao jedan od najskupljih ikad prodanih na Discogsu

Album Pet Shop Boysa iz 2003. godine, 'Pop Art: The Hits - 5 Songs From Our History' koja sadrži najbolje pjesme benda kroz desetljeća, jedan je od najskupljih CD-ova ikada prodanih na Discogsu. CD je izdan preko Parlophonea 2003. godine i prodavao se isključivo u Japanu u ograničenoj nakladi od samo 25 primjeraka, a kompilira pet pjesama iz početaka Pet Shop Boysa, uključujući 'West End Girls' i 'Always On My Mind'. Na Discogsovom popisu 50 najskupljih CD-ova, 'Pop Art: The Hits' nalazi se na devetom mjestu sa cijenom od 2309,15 dolara - što je jednako 190 kopija njihovog posljednjeg izdanog albuma 'Hotspot'.

'Pop Art: The Hits' bilo je regionalno izdanje dostupno samo u Japanu kao sampler s 5 pjesama proizveden od strane Toshibe, izdano u gatefoldu. 'Go West', 'New York City Boy' i 'Miracles' također su se pojavili na izdanju od pet pjesama.

Među ostalim naskupljim albumima su i onaj Pink Floyda iz 1982. 'Wish You Were Here', koji je prodan za 2799 dolara na Discogsu. Ploča je također bila prodavana ekskluzivno u Japanu kao 'zlatno obojeni CD' s 'ugraviranim matrix codeom', inače prvo takvo rijetko izdanje. Na vrhu liste nalazi se 'Falling Hearts' heavy metal benda Runner, prodan za 3000 dolara preko Hee Jee Recordsa. 'Smile' Michaela Jacksona i 'The Battlefield' Eastsidea također se nalaze među 10 najskupljih CD-ova ikad prodanih na Discogsu. Na popisu se mogu naći i Eminemov 'Slim Shady', zatim 'Viva Forever' Spice Girls i Madonnin 'Love Don't Live Here Anymore' a prodaju se za više od 1000 dolara.

Cijeli popis pogledajte OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...