Menu
Home Novosti Menu
Tech

Pioneer DJ najavio 'all-in-one' XDJ-RX3 DJ kontroler

Novi kontroler nadogradnja je prethodnog modela RX2

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 19 November 2021
Pioneer DJ najavio 'all-in-one' XDJ-RX3 DJ kontroler

Pioneer je konačno najavio novi XDJ-RX3 DJ kontoler koji će biti dostupan početkom prosinca. Ovaj 'all-in-one' kontroler nadogradnja je prethodnog RX2 modela te nudi ogroman raspon značajki svojih klasičnih CDJ i DJ miksera i kombinira kvalitetu prikladnu ne samo za mobilne performanse već i za kućnu upotrebu, pa čak i za male prostore. Sa svojim dvokanalnim sustavom i poboljšanom brzinom, ovaj model XDJ pojednostavljuje pregledavanje i proces učitavanja zapisa.

Pročitajte i ovo: Najbolji DJ kontroleri u 2021.

Ono što je najimpresivnije je njegov 10,1-inčni touch screen jer ovo nije samo najveći zaslon Pioneer DJ-a, već je i visoke rezolucije. Korisnici će sada imati pristup Touch Previewu tako da mogu slušati bilo koji dio pjesme bez potrebe da je učitavaju na deck. Dva kanala imaju osam performansnih padova po decku tako da mogu kontrolirati izbor od osam efekata od vinyl breaka, echo outa, build upa i duckinga. To znači da kompletan raspon efekata XDJ-RX3 može odgovarati standardu za performanse DJM-900NXS2.Svaki jog wheel također ima LCD zaslon tako da korisnici mogu jasno pristupiti informacijama o pjesmi i postavkama playera.

Pročitajte i ovo: DJ oprema sve skuplja i teže ju je nabaviti

XDJ-RX3 ima razne ulaze uključujući i pomoćni ulaz za spajanje gramofona, telefona i drugih uređaja. Također podržava ulaze sa stereo mini-utičnicom, par line i phono ulaza. S tri USB priključka, može se koristiti za back-to-back nastupe a dva mikrofonska ulaza za MCing i druge vrste emitiranja. Sustav također uključuje Performance način recordboxa, DJ platforme povezane s cloudom pogodne za DJ-e na svim razinama besplatno.

XDJ-RX3 će se prodavati po cijeni od 1999 dolara i bit će isporučen početkom prosinca; možete ga naručiti ovdje.

U nastavku možete pogledati opis proizvoda.

Load the next article
Loading...
Loading...