Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Navijači Crystal Palacea odali počast Maxiju Jazzu iz Faithlessa

I članovi Faithlessa bili su na stadionu

  • Mixmag / Twitter
  • 2 June 2023
Navijači Crystal Palacea odali počast Maxiju Jazzu iz Faithlessa

Ogromna, ručno oslikana posveta pokojnom frontmenu Faithlessa, Maxiju Jazzu, predstavljena je na posljednjoj domaćoj utakmici Crystal Palacea u sezoni Premier lige od strane navijačke grupe Holmesdale Fanatics. Maxi Jazz je bio veliki fan i bivši pomoćnik direktora nogometnog kluba South London, a fanovi su ga voljeli zbog podrške klubu i glazbenih postignuća.

Impresivna počast predstavljena je ispred tribine Holmesdale Road stadiona Crystal Palacea Selhurst Park, dok su igrači izlazili na teren za svoju posljednju utakmicu sezone protiv Nottingham Foresta. Pratila ih je pjesma Faithlessa 'God Is A DJ'. Službeni page Crystal Palacea na Twitteru je podijelio snimke, uz stihove pjesme: “This is our church, this is where we heal our hurts.”

Govoreći za Mixmag, Adam Hepburn iz Holmesdale Fanaticsa je rekao: “Maxi je bio veliki navijač Palacea i dio našeg nogometnog kluba; lokalna legenda i inspiracija - sažimao je sve što naša zajednica u južnom Londonu predstavlja. Tijekom teških financijskih vremena u Palaceu, Maxi je održavao dobrotvorne nastupe od kojih je sav prihod išao klubu. Razgovarao je s nama o DJ-iranju na tribinama u Holmesdaleu prije utakmice, to bi bilo legendarano...”, rekao je. “Željeli smo mu odati počast i održati tako njegov duh živim.”

Svi članovi Faithlessa bili su prisutni. Sister Bliss podijelila je isječak na društvenim mrežama, napisavši: “Nevjerojatno priznanje Maxi @cpfc danas. Tako smo dirnuti ljubavlju i brigom... zahvaljujemo svima koji su omogućili da se ovo dogodi. Nema tko nije zaplakao!”

Load the next article
Loading...
Loading...