Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Seth Troxler pokrenuo label Slacker 85

Label će nastojati otići korak dalje od glazbenih izdanja, spajajući glazbu, umjetnost i odjeću

  • Mixmag
  • 24 July 2023
Seth Troxler pokrenuo label Slacker 85

Seth Troxler je pokrenuo svoj novi label, Slacker 85. Sa željom da “poželi dobrodošlicu lijenčinama diljem svijeta”, Troxlerov label je osmišljen tako da obuhvati ne samo glazbu, već i umjetnost te odjeću. Debi izdanje na labelu je upravo Sethova nova stvar, tihi acid groover, 'Pills'.

“Dobro došli, igralište je otvoreno. Ovo je moja posljednja fantazija - i moja nova izdavačka kuća,” kaže Seth. “Moj labuđi pjev, moja ostavština. Nikada nisam imao label samo za sebe. Sve moje ideje; bez filtera. Bez kompromisa. Muka mi je od toga da treba biti cool, imati stav. Htio sam napraviti nešto što će predstavljati mene, tebe i sve koje poznajem. Antijunake, klince koji su to mogli učiniti, ali nisu željeli pokušati. Ljenčine. I vjerujte mi, postat će čudno. Kanal u moj čudan, mračni i bizaran um. Pridružite mi se.”

Seth Troxler tu ne staje: opsežan raspored singlova, EP-ova i albuma već je u pripremi. Među uključenim imenima su Jackmaster, Ghoulish i Cesar Merveille. Slacker 85 provjerite OVDJE a 'Pills' - OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...