Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Spotify otkriva svoju novu značajku, 'glazbenu vremensku kapsulu'

'Playlist in a Bottle' korisnicima omogućuje odabir glazbe koja odražava njihova trenutna raspoloženja, a koja će biti zapečaćena i poslana natrag u siječnju 2024.

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 13 January 2023
Spotify otkriva svoju novu značajku, 'glazbenu vremensku kapsulu'

Spotify je pokrenuo novu značajku, takozvanu 'glazbenu vremensku kapsulu' koja korisnicima omogućuje stvaranje playliste koji će biti “zapečaćeni” 12 mjeseci, najavljeno je u službenoj izjavi. Nazvana “Playlist in a Bottle”, ova značajka traži od korisnika da odaberu pjesme koje odražavaju njihovo trenutno raspoloženje, primjerice “Pjesma uz koju ćeš nekoga poljubiti ove godine” ili “Pjesma koju moraš čuti uživo 2023.”. Nakon odabira playliste, ona će biti zapečaćena i poslana natrag u siječnju 2024., omogućujući korisnicima uvid u to kako su se osjećali godinu dana ranije.

Ova je značajka dostupna samo u mobilnoj aplikaciji Spotify na iOS i Android uređajima, a korisnici biraju između pet različitih opcija vremenske kapsule – boca, džep na trapericama, automat za žvake, kutija za ručak ili plišani medvjedić. Značajka je dostupna samo ovaj mjesec (siječanj 2023.), na 27 tržišta i na 18 jezika. Korisnici i besplatne i premium opcije mogu pristupiti ovoj značajci, ali uređaji moraju imati instaliranu najnoviju verziju aplikacije Spotify.

Da biste napravili vlastitu “Playlist on a Bottle”, kliknite spotify.com/playlistinabottle na svom mobilnom uređaju.

Load the next article
Loading...
Loading...