Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Poslušajte nove Chemicalse!

“The Darkness That You Fear” njihovo je prvo izdanje od 2019.

  • Mixmag I Foto: HAMISH BROWN
  • 26 April 2021
Poslušajte nove Chemicalse!

The Chemical Brothers vraćaju se s “The Darkness That You Fear”, svojim prvim izdanjem od Grammyja nagrađenog albuma “No Geography“ iz 2019. godine.

Dvojac je od tada lansirao Radio Chemical, novu stanicu na Sonos Radiju, gdje predstavljaju izbor svojih omiljenih pjesama svih vremena.

Izdan putem Republic Recordsa, novi singl putovanje je u psihodeličnu produkciju para, s vokalima prožetim prepoznatljivim zvukom Chemicalsa. “Tom i Ed još jednom dokazuju da su pioniri žanra s ovom uplifting stvari koja je savršeno tempirana dok svijet izlazi iz tame u svjetlost i boje.” izjavio je Glenn Mendlinger iz Republic Recordsa. Pjesmu prati i novi video čiji je autor bristolski umjetnik Ruffmercy.

Tom Rowlands iz Chemicalsa je otkrio: “'The Darkness That You Fear' je pjesma puna nade. Kad smo pronašli kombinaciju različitih vokala koji djeluju u skladu s flowom pjesme, osjetili smo optimizam - nešto što želimo podijeliti.” 12-inčni LP u limitiranom izdanu, “The Darkness That You Fear” naći će se u prodavaonicama 12. lipnja, kad se slavi i Record Store Day.

Dvojac je nedavno pridonio i završnoj instalaciji u Londonskom muzeju dizajna, ‘Electronic - From Kraftwerk to Chemical Brothers’, koja je postala najpopularnija izložba ikad održana u tom muzeju.

U nastavku poslušajte “The Darkness That You Fear” i možete je nabaviti ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...