Menu
Home Novosti Menu
Novosti

The Prodigy podijelili snimku iz studija, rade na novoj glazbi

Poslušajte teaser

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 19 May 2021
The Prodigy podijelili snimku iz studija, rade na novoj glazbi

The Prodigy su podijelili teaser nove glazbe na kojoj rade, pustivši na svojim kanalima snimku iz studija u trajanju od 15 sekundi . Prvi je to javno poznati projekt benda od smrti Keitha Flinta 2019. godine. Maxim i Liam Howlett zajedno su u studiju kako bi radili na novoj glazbi u klasičnom Prodigy 'heavy bass' stilu.

Pročitajte i ovo: Ekipa iz Prodigyja odala počast Keithu Flintu: 'Tvoje svjetlo je i dalje jako'

“Studio bizniz this month, back on the beats”, napisali su još u rujnu na svojim društvenim mrežama, obećavajući da će se ponovno vratiti glazbi nakon Flintove smrti.

Uz novi video iz studija napisali su: “New Prodigy studio session beats are rollin”.

Video prikazuje dvije figure izrađene od perli koje predstavljaju dvojac kako sjede pokraj subwoofera, osjećajući vibracije novih heavy beatsa.

Prošle je godine otkriveno da je klavijaturist Prodigyja Leeroy Thornhill radi novi album u čast Flinta, koji je preminuo u 49. godini prije više od dvije godine. Prodigy su se vratili u studio pet mjeseci nakon njegove smrti izjavivši kako planiraju raditi na novoj glazbi. Ipak, od tada još ništa nisu objavili.

Pročitajte i ovo: Rave ikona: Kao frontmen The Prodigyja, Keith Flint je na scenu donio novi bijesni oblik plesne glazbe

Posljednje što su objavili bilo je prije Flintove smrti, album “No Tourists”, izdanje s deset pjesama iz 2018. godine, koji su izdali putem vlastitog labela Take Me To The Hospital.

Grupa je u veljači također potvrdila daradi na dokumentarcu koji i produciraju a koji će se baviti prvim britanskim pionirima plesne glazbe. “Gangs Of London” bit će cjelovečernji dokumentarni film o bendu.

Isječak iz studija pogledajte u nastavku.

Load the next article
Loading...
Loading...