Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Tiësto objavio remiks naslovne teme serije 'The White Lotus'

Tema druge sezone, 'Renaissance', postala je neočekivani hit na plesnom podiju

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 20 February 2023
Tiësto objavio remiks naslovne teme serije 'The White Lotus'

Tiësto je objavio vlastitu obradu naslovne melodije 'White Lotusa'. Tema pod nazivom 'Renaissance' postala je iznenađujući hit na plesnom podiju nakon uspjeha druge sezone ove HBO serije. Stvorio ju je Emmyjem nagrađen skladatelj Cristobal Tapia de Veer koji je zaslužan i za naslovnu pjesmu prve sezone, 'Aloha!'. Remiks, koji je prema CNN-u prvi koji je HBO odobrio, sadrži operne vokale ali s "twistom" na dropu koji je dodao ovaj nizozemski EDM producent.

“Obožavateljima se apsolutno sviđa”, rekao je Tiësto, pravog imena Tijs Michiel Verwest, za CNN. “Svaki put kad svira u mom setu možete osjetiti promjenu energije na plesnom podiju i svi jednostavno podivljaju. Sve se naelektrizira. Kad sam je prvi put pustio, znao sam da smo na pravom tragu.”

Tiësto je inače do sad bio nominiran za tri GRAMMY-ja a jedan je i osvojio, 2015. godine, sa svojim Birthday Treatment remiksom stvari 'All Of Me' Jasona Agela i Johna Legenda. A kako je remiksirao naslovnu temu 'White Lotusa', poslušajte u nastavku.

Load the next article
Loading...
Loading...