Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Poznati svi izvođači ovogodišnjeg Unum festivala

Albanski festival ugostit će imena kao što su Hot Since 82, Rhadoo, Sonja Moonear i Ricardo Villalobos

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 10 May 2023
Poznati svi izvođači ovogodišnjeg Unum festivala

UNUM Festival, jedno je od najkulturnijih i najzabačenijih europskih underground okupljanja uskoro počinje. Od 1. do 6. lipnja, u prekrasnom obalnom gradu Shëngjin u Albaniji održat će se njegovoo ovogodišnje izdanje s brojnim zvijezdama elektronske glazbe. UNUM Festival može se pohvaliti gotovo neprestanom glazbom, bez zvučnih ili vremenskih ograničenja, poznatom i prijateljskom publikom koja dolazi iz raznih krajeva Europe i zabavama na plaži, organskom produkcijom i još mnogo toga što ga čini jedinstvenim.

Festival počinje u četvrtak, na slavnom Pine Stageu s izvođačima kao što su Pol, All Shadows, Gemza, Sasho Uzun i Rinaldo Makaj, a petak na istoj pozornici naći će se Animal Crossing kao i izvođači Magda, Automatic Writing, Dyed Soundorom b2b The Ghost, Dyed solo, The Ghost, D'Julz, Reiss i drugi. Glavna pozornica dočekuje Hot Since 82, DJ Reasa, Michela Cleisa i Manua Gonzaleza, a na Beach Stage dolaze Arodes, Sammi Ferrer, Vithz, Cristina Lazic i M.I.M..

Na Pine Stage se u subotu penju Priku, Rhadoo, Raresh, Praslea b2b Cezar i Vitess Live, Bedouin, Jay Fase i Laolu su na The Main Stageu dok su Shimza, Djeff, David Mayer i drugi na Beachu. U nedjelju, Pine Stage okupiraju Club der Visionaere i After Caposilie koji pozdravljaju zvijezde kao što su Boris Werner, Janeret, Cesar Merveille, Sonja Moonear, Ricardo Villalobos i John Dimas; Nick Curly, Dubfire i Marco Carola su na Main Stageu a Gina Jeanz, Black Space i drugi su na plaži. Ponedjeljak na Pine Stageu vodi SlapFunk uz Margaret Dygas, Youandewan, Anthea, tINI, Liburn b2b Jonny N Travis, i Liburn b2b gost, te Leke b2b gost. Utorak se zatvara na pozornici Pine uz tajni b2b2b2b, Dungeon Meat, Ingi Vision i Doudou MD b2b tINI

Osim vrhunske glazbe, UNUM nudi mnogo toga. Rana e Hedhun je kulturni grad na savršenoj albanskoj obali s prostranim plažama, suncem i morem. Tu je zadivljujući planinski lanac u daljini i čarobna borova šuma plus brojni vodeni sportovi, ukusna lokalna ponuda hrane i pića te mnoštvo izoliranih uvala i osamljenih šumskih područja za istraživanje.

Ulaznice će se rasprodati pa ih zgrabite OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...