Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Gdje izaći: Mixmag clubbing preporuke

Donosimo preporuke za dobar provod prvog vikenda u prosincu / decembru (06. & 07.12.)

  • Mixmag Adria I Foto: Unsplash (Abigail Lynn)
  • 6 December 2019

Pred nama je prvi vikend posljednjeg mjeseca u godini - i naravno da je prepun raznih događanja u regiji koja garantiraju dobar provod. Možemo reći da zagrijavanje za niz božićno-blagdansko-novogodišnjih partyja itekako počinje! Donosimo novi pregled naših redakcijskih preporuka evenata u regiji, za dobar provod i ovog vikenda, 6. i 7. prosinca/decembra.

Karolina bar, Rijeka
SPICY presents: PEZNT, Kosta Radman, DANCElectricPhilipe (06.12.)

Riječka scena dobiva osvježenje u obliku SPICY clubbing eventa, baziranog na house glazbi, sa spojem luksuza i profesionalne produkcije. Premijerno izdanje ovog događanja dogodit će se ovog petka, 6. prosinca u Karolina baru, u gostovanje projekta PEZNT, koji će ovom prigodom riječkoj publici zasvirati svoj friško objavljeni debi-album "Paid In Full". Uz njih, za pult će stati i Kosta Radman, producent i mađioničar na mikseti te dugogodišnji rezident Papaye na Zrću i Revelina u Dubrovniku te DANCElectricPhilipe. Detaljnu najavu pročitajte ovdje.

Upad: 40/50 kn

Akc Medika, Zagreb
Schlag w/ Sonia Calico (06.12.)

Schlag je novi program orijentiran na klupsku glazbu nastao iz ljubavi prema navedenoj te u potrebi i želji za slobodom izražavanja raznovrsnih stanja svijesti i identiteta na plesnom podiju. Na prvom izdanju gošća je Sonia Calico, trenutno jedna od ajperspektivnijih i najaktivnijih azijskih underground producentica i DJ-ica, koja je ujedno kreirala i aktualnu epizodu našeg Exclusive Mix serijala. Podršku kroz rezidenturu pružaju Doxy i Miar.

Upad: 30/40 kn (preporučena donacija)

Luka Beograd
Topljenje / Stil vor Talent w/ Oliver Koletzki & Hidden Empire (06.12.)

Po prvi put u Srbiju stiže njemački Oliver Koletzki, njemački DJ i producent, koji će ovom prigodom publici premijerno predstaviti svoju izdavačku kuću Stil vor Talent i niz izvrsnih izdanja! Društvo će mu praviti Hidden Empire u live-izdanju!

Upad: 1490 (regular) / 2490 (vip) rsd⁣

Klub Kocka, Split
Cruise w/ Titonton Duvante, Madezh, MJ Suddani (06.12.)

Ovog petka, 6. prosinca Cruise serijal predstavlja prvu epizodu nove zimske sezone clubbinga. Tom prigodom u goste im stiže Titonton Duvante, jedan od istinskih školskih umjetnika čiji talent neprestano iznenađuje određenim stilom i finoćom, koji svoj stil i energiju širi diljem svijeta od Detroita i San Francisca do Berlina, Londona, Pariza, Sao Paula, Tokija i šire, a 2015. je ujedno proslavio i 20 godina izdavanja vinila. Uz njega, o finoj selekciji brinut će i domaćini večeri, Madezh i MJ Suddani.

Boogaloo, Zagreb
Tech Room w/ Mate Čeko (07.12.)

Na novo izdanje Tech Room serijala kao glavni gost večeri stiže Mate Čeko, dobro poznato ime hrvatske clubbing scene. Strast prema klupskoj glazbi kanalizira kroz projekte poput Sindikata, KBS, Miniwal te plesom na plesnom podiju. Jedan od najpopularnijih projekata koji organizira četvrtu godinu zaredom i u kojem glumi kao stanovnik je zasigurno Rave Bal u dvorcu Lukavec. Uz njega, finu muziku selektiraju i E-Base, Diogen te Pintha Indahouse.

Upad: 20/40 kn

Crkva, Rijeka
Balance w/ Marko Nastić (07.12.)

Pred riječku publiku ovog vikenda stiže dobro nam poznato ime regionalne clubbing scene - Marko Nastić. Ove subote, 6. prosinca nastupit će u Crkvi, u sklopu Balance serijala, a uz njega za deckovima će se naći i Lemon Inc, Mark Ash te Krekman.

Bastion Tvrđa, Osijek
REZ w/ Marina Karamarko (07.12.)

Između odličnih techno programa koji se odvijaju u prekrasnom ambijentu osječkog Bastiona, svoje mjesto pronaći će i program REZ sa svojim, već dobro poznatim, house programom. Na šestom po redu izdanju ovog programa glavna gošća večeri bit će riječka DJ-ica i producentica Marina Karamarko, čiji label ThanQ obilježava jubilarnih pet godina djelovanja. Kao domaća podršča, uz rezidenta REZ programa - kolek3k, nastupit će i mladi DJ iz Virovitice, Marko Jozic.

Upad; 30/40 kn

RTV dom, Sarajevo
Garden of Dreams w/ After Affair | 4th Anniversary (07.12.)

Clubbing serijal Garden of Dreams obilježava četvrti rođendan i to velikom proslavom u sarajevskom RTV domu. Tom prigodom, sada već tradicionalno, dvojac After Affair će, sada već tradicionalno, zavrtiti all-night set i vjerujemo mnoge izuti iz plesnih cipelica. Službeni after slijedi u Silver & Smoke klubu.

upad: 20/25 km

Judino drvo, Split
Metodi Hristov (07.12.)

Vodeće ime bugarske clubbing scene - Metodi Hristov, stiže pred splitsku publiku. Ove subote će u Judinom drvu publici predstaviti svoj mračan, moćan, sirov, ali uvijek melodičan jedinstveni stil glazbene produkcije i selekcije.

Upad: 80 kn

Tunel RatCat, Šibenik
RatCat 2nd Birthday w/ Innellea (07.12.)

Na proslavu drugog rođendana RatCat kolektiva u Šibenik 7. prosinca dolazi hvaljeni njemački duo Innellea, čiji će nastup u Tunelu ujedno biti i regionalna premijera, budući da dosad nisu nastupali u Hrvatskoj i susjedstvu. Domaćin večeri je Lawrence Klein, sve zamjećeniji šibenski DJ i producent mlađe generacije, ujedno i gost nove epizode našeg Simulation podcast serijala.

Upad: 60 kn

Kao glazbeni odabir za zagrijavanje pred izlazak predlažemo naš Exclusive Mix serijal, u kojem možete pronaći setove regionalnih i inozemnih DJ / producentskih imena: Sonia Calico, Marina Karamarko, Reblok, PEZNT, Damir Ludvig, OFFAIAH, Jess Bays...

Next Page
Loading...
Loading...