Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Daft Punk podijelili rijetki live snimak stvari ‘Rollin’ & Scratchin'’ iz 1997., na kojem su bez maske

12-minutni isječak dio je arhivskog sadržaja koji se dijeli na YouTube kanalu francuskog dvojca

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 9 January 2023
Daft Punk podijelili rijetki live snimak stvari ‘Rollin’ & Scratchin'’ iz 1997., na kojem su bez maske

Daft Punk su objavili rijedak live isječak njihove pjesme 'Rollin' & Scratchin' iz 1997. s albuma 'Homework', na kojem par izlazi na pozornicu bez maski. 12-minutni video je prvi put emitiran na Twitchu prošle godine kako bi se obilježila godišnjica razlaza ovog dvojca, 22. veljače 2021. Pogledajte ga u nastavku.

U nedavno objavljenoj verziji, koja je od prosinca dostupna na YouTube kanalu Daft Punka, par se može vidjeti bez svojih kultnih kaciga u jedinstvenom showu u Mayan Theatreu u Los Angelesu 1997., iste godine kada je objavljen njihov debitantski album, 'Homework'.

Slaveći 25 godina od izdavanja ploče, Daft Punk su prošlog travnja pokrenuli arhivsku web stranicu koja sadrži rijetke i nikad prije viđene materijale i isječke iza scene. Među materijalima je i scenarij za kultni glazbeni video 'Around The World', kao i remasterirane verzije pjesama kao što je 'Da Funk', dok je debitantska ploča ovog para također ponovno izdana povodom 25. obljetnice.

Arhiva se prvi put pojavila na web stranici prošle godine, misteriozno nazvana "učitavanje arhiva". Naknadno je kreiran YouTube kanal kako bi se dokumentirala karijera ovog dvojca, otkrivajući videozapise uključujući intervju bez maske i snimku probe njihovog nastupa na dodjeli Grammyja.

Dvojac nije stao ni tu - u listopadu su se pridružili TikToku. Par je koristio platformu za ponovno objavljivanje starih isječaka, arhivskih snimaka i intervjua.

Provjerite i ovo: 12 najboljih spotova Daft Punka

Load the next article
Loading...
Loading...