Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Rihanna će nastupiti u poluvremenu Superbowla 2023.

To će joj biti prvi nastup nakon pet godina pauze

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 27 September 2022
Rihanna će nastupiti u poluvremenu Superbowla 2023.

Najavljeno je da će Rihanna predvoditi Super Bowl Halftime Showu 2023., što je ujedno i njezin povratak na pozornicu nakon pet godina pauze. Rihanna je otkrila vijest putem društvenih mreža i to s fotkom ruke koja drži nogometnu loptu s oznakom NFL-a. Tom je objavom demantirala glasine kako će u poluvremenu nastupiti Taylor Swift. Rihannin posljednji nastup bio je 2018. godine na dodjeli nagrada GRAMMY s DJ-em Khaledom i Brysonom Tillerom, a prije toga 2016. godine na turneji albuma 'Anti'.

NFL opisuje poluvrijeme showa kao “jedan od najpoželjnijih termina za live nastup u svijetu glazbe” tvrdi BBC dodajući kako je ovogodišnji show imao preko 120 milijuna gledatelja. “Rihanna je posebna umjetnica, ujedno i prava kulturna sila tijekom cijele svoje karijere”, dodaje NFL.

Kao dio najave Super Bowla, Dr. Dre, koji je bio dio ovogodišnjeg showa, razgovarao je s Ebrom Dardenom u njegovoj Apple Music 1 emisiji gdje je komentirao najavu Rihanninog nastupa: “Jednostavno mi se sviđa ona i ono što radi, kako pristupa svojoj umjetnosti i cijeloj industriji”, rekao je Dr. Dre. “To je fantastična vijest. Ona ima priliku stvarno nas oduševiti. Znam da smo ljestvicu postavili izuzetno visoko.”

Jay-Z, čiji je Roc Nation uključen u organizaciju showa, opisao je Rihannu kao “ženu skromnih početaka koja je na svakom koraku nadmašila očekivanja. Osoba rođena na malom otoku Barbadosu koja je postala jedan od najistaknutijih umjetnika ikada. Samostalna u poslovanju i zabavi”, dodao je. Dr. Dre i Snoop Dogg ove su godine izašli na pozornicu zajedno s Eminemom, Kendrickom Lamarom, Mary J. Blige i posebnim nastupom 50 Centa.

Super Bowl LVII održat će se 12. veljače.

Load the next article
Loading...
Loading...