Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Duke & Jones

Ugostili smo autore viralnog TikTok hita ‘Jiggle Jiggle’, koji je prikupio preko 77 milijuna Spotify streamova

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 4 March 2023
My Top 3 Essentials: Duke & Jones

Duke & Jones vrlo se brzo etabliraju u industriji. Njihov jedinstveni zvuk pomogao im je prikupiti milijune slušatelja diljem svijeta, uključujući vjerne TikTok followere koji su se navukli na njihove urnebesne autotune videozapise, kao i podršku nekih od najvećih svjetskih artista. Nakon uspjeha viralnog hita 'Jiggle Jiggle', suradnje s Louisom Therouxom, Ameliom Dimoldenberg i Jasonom Derulom, Duke & Jones zasjeli su na 49. mjesto Billboardove ljestvice novih izvođača. Pjesma je također uvrštena u Fortnite, a podržalo ju je mnoštvo slavnih osoba uključujući Snoop Dogga, Coldplay, Shakiru...

Dvojac je upravo izbacio novi singl, ’State Of Mind’ s Marlhy koji možete provjeriti OVDJE. U nastavku doznajte koje tri stvari vrte u svojim setovima i zašto.

1. San Pacho - Trompeta

Ovo je pjesma koju uvijek vrtimo. Kao i bilo koja koju potpisuje San Pacho, i ova ima savršen groove, s fillovima i synthevima na pravim mjestima. Rogovi daju osjećaj dramatičnosti i pravog karnevalskog ugođaja. To je pjesma koja će zajamčeno izvući na podij čak i one najnevoljnije plesače.

2. Sikdope - I Got Lost in Berlin

Ne bi to bio set Duke & Jonesa bez da odsviramo nešto od našeg čovjeka Sikdopea! Mislim da se doista izgubio u Berlinu i onda snimio vokale kad se vratio u svoj hotel... Volimo te sirove synth stabove iz 90-ih i techy vibru bubnjeva. To je apsolutno razbijajuća stvar.

3. Bleu Clair - Step Into It

Uvijek morate imati disco moment u svom setu, nismo mi izmislili to pravilo. 'Step Into It' odgovara tom pravilu. Vokal se čini vrlo klasičnim, a produkcija ima neke nostalgične elemente, ali sa super čistim i modernim prizvukom. Sjajna je za plesati - ne samo u klubu, već i dok ste kod kuće i perete rublje. Pričekajte genijalni saksofon na drugom dropu!

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone, Sam Divine, DJ Jock...

Load the next article
Loading...
Loading...