Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Watergate slavi 20 godina s nizom partyja ovog listopada

Planirana je i kompilacija s 20 ekskluzivnih pjesama izvođača kao što su Solomun, JAMIIE i Adana Twins

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 26 August 2022
Watergate slavi 20 godina s nizom partyja ovog listopada

Jedan od najomiljenijih berlinskih klubova, Watergate, slavi svoj 20. rođendan ovog listopada uz niz posebnih događaja. Na partyjima povodom spomenutog jubileja nastupat će brojna imena među kojima su i Maceo Plex, Solomun, Richie Hawtin. Do sad su već održani i neki pre-partyji na kojima su svoju počast klubu, među ostalim odali i Charlotte de Witte te Laurent Garnier. Naime, Watergate se udružio s festivalima diljem Europe uključujući EXIT, ADE i Tomorrowland na kojima su se održavali partyji s rezidenatima kluba pod sloganom 'Watergate: 20 godina'.

“Od početka smo osjećali magiju koju ovo mjesto uz rijeku pruža – posebno u jutarnjim satima,” kaže suosnivač Watergatea, Ulrich Wombacher, prisjećajući se najranijih dana kluba. “Naš klub se ne može digitalno reproducirati. To je mjesto koje okuplja ljude. Mjesto topline i bliskosti. Neka vrsta čahure, u okrilju noći i rane zore. Ne funkcionira virtualno.”

Pročitajte i ovo: Kako je pad berlinskog zida stvorio svjetsku prijestolnicu clubbinga

Watergate je prvi put otvoren 2002. u staroj poslovnoj zgradi i postao je dom mješavini stilova, uključujući reggae, drum 'n' bass i hip-hop. Watergate je danas poznat po svom značajnom doprinosu house i techno sceni.

Osim planirane proslave, Watergate će se ovog listopada udružiti s modnom markom Irie Daily kako bi izdali seriju 'clubbing' odjeće - trenirke, hoodice i majice. U studenom će Watergate također proslaviti 20 godina s limitiranom kompilacijom na triple gatefold vinilu. Sadržavat će 20 ekskluzivnih pjesama, a kompilacija će uključivati izvođače kao što su Solomun, JAMIIE i Adana Twins.

Više o proslavi 20. godišnjice Watergatea doznajte OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...