Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Baron

Novi gost naše rubrike je francuski DJ i producent

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 27 April 2024
My Top 3 Essentials: Baron

Baron, francuski DJ i producent, novi je gost naše rubrike My Top 3 Essentials. Njegov zvuk vrti se oko jazza, afra i disca, a nakon što je 2022. objavio stvar “Ellora”, dospio je na broj jedan ljestvice Afro Housea na Beatportu, te jedobio jaku podršku poznatog producenta Petea Tonga i BBC Radia 1. Njegov rad prate i vole imena kao što su Bédouin, Black Coffee, Seth Troxler, Joris Voorn, Blondish... dok ga se može čuti na nastupima u Tulumu, na Bizi, u Parizu...
Nedavno je objavio “Spacer” za Get Physical Music a možete provjeriti OVDJE. U nastavku pak poslušajte koje to tri stvari Baron vrti u svojim setovima i zašto.

1. Ellora - Baron (FR), Darmon

2. I Feel Love - Donna Summer

3. Overnight - Parcels

m: Zašto si odabrao baš ove tri stvari?

B: Odabrao sam ove tri pjesme jer su mi vrlo važne. “Ellora” je jedna od mojih prvih pjesama koje sam objavio. “I Feel Love” Donne Summer, producirao je Giorgio Moroder, i jedna je od mojih najdražih elektroničkih pjesama koje slušam vrlo često i vrtim ih u svojim setovima. A “Overnight” Parcelsa je pjesma koju apsolutno volim!.

m: Gdje si ih našao?

B: “I Feel Love” sam otkrio na vinilu. “Ellora” je pjesma koju smo producirali moj prijatelj Darmon i ja. Inspiracija za stvar i njen smjer rođena je u Tulumu, a završena je u Miamiju. “Overnight” sam otkrio na digitalnim platformama.

m: U kojem dijelu seta najbolje funkcioniraju?

B: “Ellora” može funkcionirati na početku ili u sredini seta, ali ne i za zatvaranje. Međutim, “I Feel Love” je za zatvaranje seta.

m: Koliko ti reakcija publike može utjecati na set listu; mijenjaš li je usred seta?

B: Apsolutno, ključno je čitati svoju publiku, uhvatiti vibru i razumjeti ljude ispred nas. Dakle, ne radim uvijek isti set, glazbeni stil varira bez skretanja predaleko od našeg smjera, i gradi priču.

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone, Sam Divine, DJ Jock...

Load the next article
Loading...
Loading...