Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: DJ Jock

Naš današnji gost splitski je DJ i producent koji najavljuje i svoj prvi 'allnighter' u zagrebačkom Boogaloou, 4.3.

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 25 February 2023
My Top 3 Essentials: DJ Jock

DJ Jock novi je gost naše rubrike u kojoj DJ-evi otkrivaju koje tri stvari obavezno vrte u svojim setovima. Ovaj splitski DJ i producent, pravog imena Stipe Škokić, na sceni je još od svoje 17. godine, s 18. potpisuje svoje prvo samostalno izdanje a 2012. ga otkriva Cristian Varela za kojeg izdaje stvar 'Chicas', izdanje koje se uredno puštalo na Awakeningsu, Exitu te Spaceu na Ibizi. Može se pohvaliti podrškom Carla Coxa koji ga je u jednom intervjuu za Beatport istaknuo kao iznimno zanimljivog producenta zvjezdane budućnosti pa ne čudi što posljednjih godina Jock redovno nastupa na događanjima poput Exit Festivala, Ressistance stagea na Ultra Europeu, amsterdamskog ADE-a, Moondancea, No SleepFestivala, Sea Stara... te da njegova izdanja vrte Adam Beyer, Carl Cox, Joseph Capriati, Sasha, Alan Fitzpatrick, Ilario Alicante, Jon Rundell, Cristian Varela...

A koje to stvari Jock redovno vrti u svojim setovima u posljednje vrijeme možemo doznati sljedeći vikend, točnije 4.3., u zagrebačkom klubu Boogaloo, gdje će Jock imati svoj prvi “all night long” nastup. Tri od tih stvari otkrijte i u nastavku...

1. Wehbba - The Message (Drumcode)

Wehbba mi je jedan od dražih producenta sada već godinama, cijeli EP je odličan, i idejno i zvuk, i super napravi moment gdje god da je pustim. Prvi put sam je čuo u setu Adama Beyera prije godinu dana, nisam znao koja je traka sve dok nije izašla na Drumcodeu. Uvijek odradi posao u peak time momentima.

2. Chizawa Q - Panther (R&S Records)

Nedavno je legendarni R&S objavio reizdanje ovog EP-a iz 2006. Skroz sam zaboravio na ovo iako sam je jedno vrijeme stalno vrtio, i prvi put kada sam je opet pustio nakon više od 13 godina, na Closing Partiju Aurore, ekipa je podivljala. Pravi detroitski techno, emocionalan i močan, najbolje radi uz svitanje! :)

3. DJ Jock - Circular (Original Mix)

Uglavnom prestanem vrtit svoje trake do trenutka kada službeno izađu, jer do tad ih testiram puno puta i napravi se dosta novog materijala, tako da većinu stvari ispuštam i previše do dana kada budu objavljene. 'Ciruclar' je izašao prije godinu dana i, iako nisan bia siguran želim li to izdati, no na nagovor vlasnika Black Codes labela, Cristiana Varele, stavili smo i nju na EP. Nisam imao neka očekivanja, do Lovefesta 2021. godine kada je Joseph Capriati dobio promo i pustio je na festivalu. Bio sam tu i bila je super reakcija publike a i stvar je zvučala dobro na velikom soundu, što mi je dalo samopouzdanje da je više vrtim i tako se zadržala u setovima do danas.

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone, Sam Divine...

Load the next article
Loading...
Loading...