Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Beatriss

Njeni setovi odzvanjaju acidom i Detroit technom a evo koje tri stvari obavezno vrti u posljednje vrijeme

  • Roberta Novosel I Foto: Beatriss press
  • 14 November 2020
My Top 3 Essentials: Beatriss

Beatriss je pulska DJ-ica koja je u glazbene vode kročila 2016. godine, a do danas je najviše nastupala na području Istre, u Zagrebu i Rijeci gdje je osvojila sve ljubitelje mračnog techna. Njeni setovi odzvanjaju acidom i Detroit technom, a za rubriku Top 3 Essentials, otkrila nam je što se u posljednje vrijeme najviše provlači kroz njene opasne setove. Evo njezine tri omiljene stvari trenutno:

1. SHDW & Obscure Shape - Der Weg Des Kriegers [FAM007]

2. Shkedul - Pensiero Di Conoscenza [NORDLTD006]

3. Stef Mendesidis - Memorex [CRG022]

m: Zašto ove stvari?

B: Volim kombinirati staro i novo, stoga energiju i preusmjeravam k tome pa sam tako izabrala ove tri stvari, iako mi se u moru muzike teško odlučiti za samo tri. Djela od dua SHDW & Obscure Shape su sličnog raspoloženja i uvijek me iznenade svojom produkcijom. Iz tog se razloga skoro uvijek nađu u mojim setovima. Druga stvar, “Pensiero Di Conoscenza” od Shkedula je veoma melodična, hipnotička i ima mi nešto drugačije od ostalih. Zbog toga se uvijek dobro uklopi i podiže raspoloženje na plesnom podiju na maksimum. A zadnju je Stef Mendesidis “Memorex” koja me jako podsjeća na stare stvari i savršeno pristaje za kraj seta gdje se ističu kratki ženski vokali.

m: Kako si otkrila ove stvari?

B: Kako volim zvuk koji je nadahnut starim pločama tako sam primijetila duo SHW koji pratim oduvijek. Većinom za ostale stvari pratim labelove, artiste i pretplaćena sam na razne kanale koji me zanimaju te satima preslušavam muziku s raznih stranica kao što su Decks Records, Juno, Bandcamp i Beatport, itd. Ponekad mi za uho zapne neka stvar s live setova, s neke svirke ili čak ponekad dobijem koju stvar kao promo.

m: Kako publika reagira na njih?

B: Zasad se pokazalo da su uvijek pozitivno reagirali, s pljeskom i uzvikom. Ako primijetim da je publika reagirala odlično nakon što prvi put pustim neku stvar, znam je ponoviti u budućim setovima, iako se trudim da bude svaki puta bude malo drugačije nego prethodni put.

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone...

Load the next article
Loading...
Loading...