Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Daniel Orpi

Novi gost naše rubrike je mladi španjolski DJ i producent

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 27 November 2021
My Top 3 Essentials: Daniel Orpi

Rodom iz Barcelone a s londonskom adresom, Daniel Orpi svježi je dodatak modernoj dance sceni. Ovaj talentirani producent i DJ odrastao je pod utjecajem hip hopa, R&B-a i Graffiti Arta a otkako je na sceni, od 2016. zaronio je u underground predstavljajući jedinstvene mikseve i sound koji su impresionirali glazbene legende poput Annie Mac i Dannyja Howarda. Nakon što je 2018. objavio svoj debitantski EP s Jesse Perezovim Mr. Nice Guy Recordsom, Daniel je dobio pozitivnu podršku stručnjaka na tom području. Od tada je potpisao ugovore s izdavačkim kućama kao što su Saved Records, Kaluki Musik, Stereo Productions, Cr2 Records i CUFF.

Iza njega su brojna izdanja, među ostalima i EP 'Touch Me', 'Deep Inside' i 'Groove Me' a nedavno je i na elrowu predstavio otkačenu housu stvar “The Get Down”. Izdanje možete nabaviti OVDJE a u nastavku i poslušati, uz još dvije stvari koje Daniel trenutno obvezno vrti u svojim setovima.

1. AJ Christou - Contagious

Jedno od mojih omiljenih AJ-jevih izdanja. Otkrio sam je gledajući video u kojem tu stvar vrti Joseph Capriati i odmah se zaljubio u stvar. Savršena pjesma za špicu ili za postavljanje atmosfere na plesnom podiju. Vrtim je uglavnom u špici, groove i bass su ludi, a reakcija publike je uvijek nevjerojatna.

2. Fletch(GB) - Lookin'

Ova je stvar savršena da održi vibe publike bez da pojača tempo previše; idealna je za uvodni set. Vokalni sample i stabovi su vrlo upečatljivi. Otkrio sam ovu pjesmu prije nekog vremena kada sam vidio VA iz Whippin' Recsa; došao sam do Fletcha pa smo počeli razmjenjivati neobjavljenu glazbu. Postali smo i dobri prijatelji i trenutno mi je jedan od omiljenih producenata. Vrtim ovu stvar kako bih smanjio energiju da bih je ponovo počeo poticati. Publika to uvijek voli, posebno taj vokalni sample.

3. Daniel Orpi - The Get Down

Jedna od mojih najdražih produkcija do sada; ovu pjesmu sam napravio tijekom ljeta. Inače ovo sviram u špici jer vjerujem da je puna energije i može dovesti ljude na plesni podij i! Svaki put kad ga je pustim, prije dropa bude kratka tišina jer ga ljudi ne očekuju i super mi je vidjeti njihovu reakciju nakon toga.

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone...

Load the next article
Loading...
Loading...