Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: ED ED

Evo koje tri stvari su obavezan dio setova ovog DJ-a i producenta s berlinskom adresom

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 19 December 2020
My Top 3 Essentials: ED ED

Kanadski DJ i producent sa berlinskom adresom, ED ED, izdaje za neke od najistaknutijih labela na sceni, uključujući Bedrock, Defected, Get Physical, Moodmusic, Noir, Second State i Watergate. U posljednje je vrijeme, kaže, u top formi, što se može čuti i u njegovoj verziji “I Got Deep” DJ Le Roia i Rolanda Clarka. Možemo reći da je to svojevrsni klasik Get Physicala, a stvar su također remiksirali Joris Voorn, DJ T i Late Night Tuff Guy. Stvar možete poslušati i nabaviti ovdje, a ako želite pratiti buduća izdanja Ed Eda, kliknite ovdje. Do tad vam donosimo njegov izbor tri najdraže stvari koje vrti u setovima.

1. Kenlou - The Bounce

Ova je stvar bila jedna od prvih vinila koji sam kupio i svirao sam je u svakom setu. Još uvijek je znam ponekad pustiti. Rekao bih da je idealna za vrhunac partyja! Kakvo je to sjajno razdoblje u clubbingu bilo. Ova stvar je malo zeznuta jer je dosta deep, pa vam za njega treba otvorena publika.

2. Carl Craig - Sandstorms

Definitivno stvar za zagrijavanje, za postavljanje vibea. Taj 'deep organ' me osvaja na svako slušanje. Groove je odličan za plesanje, pa ekipa gotovo uvijek odlično reagira na stvar i pleše.

3. JoHNick - Play The World (1995)

Bassline Bassline Bassline! I groove... O Bože! I onda kreće vokalni sample... Ako ima netko tko na ovo ne pleše, taj je izgubljeni slučaj!

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone...

Load the next article
Loading...
Loading...