Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Kraundler

Organizator Underground Fusion partyja i vlasnik istoimenog labela, otkriva tri omiljene stvari koje vrti u svojim setovima

  • Roberta Novosel I Foto: Kraundler press
  • 2 January 2021
My Top 3 Essentials: Kraundler

Koprivnički DJ i producent Kraundler svoju je karijeru započeo 2007. godine, a od tada do danas, iza sebe ima poprilično dugu listu partyja, festivala i radijskih emisija na kojima je gostovao. Na nastupima svojim obožavateljima uvijek želi prezentirati što drugačiji set od prethodnih, a glazba koju pretežno izvodi kreće se od plesnog tech-housa pa sve do žestokog, melodičnog techna. Organizator je “Underground Fusion” party projekta koji djeluje od 2008. godine i zalaže se isključivo za underground elektroničku glazbu, a nedavno je pod istim imenom pokrenuo vlastitu etiketu. Na etiketi je objavljen i prvi EP koji sadrži njegove dvije stvari “Illusion” i “Hyper”, a s obzirom na to da je glavni fokus labela na melodičnom, energičnom i modernom techno, Kraundler je pozvao sve producente da mu se pridruže.
Poručio je i da su, kad se smiri ova situacija s koronom, u planu i novi partiji, ponajviše s izvođačima s labela: “Iako je ovoga trena puno manje nastupa nego što je bilo planirano, ipak se našao koji nastup da zavrtim dobre techno stvari. Ove tri su se najčešće našle u mojim setovima”. 


1. AKKI (DE) - Valhalla (Original Mix)

2. Indepth - The Unknown (Original Mix)

3. Giovanni Carozza - Andromeda (Original Mix)

m: Zašto baš te stvari?

K: Volim puštati melodične i energične techno stvari koje se slažu s produkcijom koju i sam radim. Najviše volim puštati stvari manje poznatih autora koji se tek probijaju na globalnu scenu. Nedavno sam čuo za ove producente i odlučio ih podržati u svojim setovima.

m: Kako si ih otkrio?

K: Nove stvari najčešće otkrivam prateći glazbene etikete koje me interesiraju, tako je bio slučaj i s ovima.

m: Kako publika reagira na ove stvari?


K: Puštam ih kada se već zagrije publika i razvije plesna atmosfera. Koristim ih kao dodatno pojačanje energije na plesnom podiju, što publika s oduševljenjem prihvaća.

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone...

Load the next article
Loading...
Loading...