Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Maxi Meraki

Belgijski DJ i producent predstavlja svoje tri omiljene stvari

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 17 April 2021
My Top 3 Essentials: Maxi Meraki

U novom nastavku naše rubrike u kojoj DJ-evi biraju tri omiljene stvari koje vrte u svojim setovima, ugostili smo belgijskog DJ-a i producenta Maxi Merakija. Do sad je objavljivao na labelima kao što su True Romance Records, Future Disco, 2-Dutch, 72 Pixels a podržavaju ga artisti kao što su Roger Sanchez, Gene Farris, Paco Osuna i Mark Knight. Nastupa uglavnom u Amsterdamu, Londonu, Ibizi i Marbelli a ove godine objavio je nekoliko izdanja među kojima su “To The Top”, “You Get What You Want/The Only One” i “Momento”. Dok čekamo Merakijevu novu glazbu najavljenu za ovo proljeće, evo koje tri stvari obavezno vrti u svojim setovima i u kojem dijelu.

1. POČETAK: The Visionary - My Life Is Music (Kiko Navarro Classic Vibe)

Ovaj Navarrov remiks “My Life Is Music” pravi je klasik koji jako volim svirati na plaži. Primjerice, prošlog sam ljeta svirao ovu pjesmu na La Plage Casanis u Marbelli dok su mi u gostima bili velika grupa mojih belgijskih prijatelja. Tako smo se zabavili, prvi put nakon lockdowna u Belgiji... A koja je tajna ove pjesme? Svi znaju tekst, jer je ovo pravi klasik... Dakle, super pjesma za oraspoložiti ekipu. Osim toga, momentalno me pokrenula čim sam je prvi put čuo, kad su je Hot Since 82 svirali na onom piratskom brodu na Ibizi prije nekoliko godina ... koja stvar!

2. SREDINA: Sophie Hunger - There Is Still Pain Left (Laolu Remix)

Jedna od mojih najdražih Laoluovih pjesama na njegovom Force EP-u. Nevjerojatan vibe ove afro nadahnute pjesme tako se glatko razvija do vrhunca s glasom Sophie Hunger. Laolu zaista ima čarobni dodir za remikse (npr. Dele Sosimi's - Too Much Information). Posljednjih mjeseci ovu pjesmu stavljam u različite mikseve i playliste. Inače sam je otkrio preko Black Coffeea!

3. KRAJ: Lost Feat. Roland Clark (Club Mix)

To mi je jedna od najdražih pjesama za kraj seta: kada sviram u malom klubu ili čak na većim događajima, ova pjesma me pokreće! Savršena je za kraj vruće ljetne noći na Ibizi ili Mykonosu, koju nikad ne želite završiti... Također, ovo mi je bila omiljena zadnja pjesma dok sam bio rezident na bazenu W hotela Barcelona i Izakaya Ibiza restoranu subotom. Jednom sam je čak morao pustiti dva puta zaredom, po molbi menadžera, jer nitko nije želio napustiti prostor, pa su im mogli prodati još pića haha! I, da ne zaboravim spomenuti, ova me stvar uvijek podsjeća na Solomuna koji ju je svirao na Boiler Room u Tulumu!

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone...

Load the next article
Loading...
Loading...