Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: M.F.S Observatory

Donosimo tri omiljene stvari po izboru ovog talijanskog dvojca

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 26 December 2020
My Top 3 Essentials: M.F.S Observatory

Ako vas i najmanje zanima elektronička glazba, vjerojatno ste već upoznati s likom i djelom ovog dvojca - M.F.S: Observatory. Dolaze iz Napulja, djeluju u Velikoj Britaniji, a u njihovoj je glazbi i zvuku očit ekscentrični utjecaj oba okruženja. U novije vrijeme dečki iz M.F.S: Observatoryja objavljuju izdanja na ključnim labelima kao što su Green Velvet’s Relief Records, Food Music UK i ViVa Music. Imaju i svoj label, Observatory Music, koji sadrži njihova izdanja kao i ona pažljivo odabranih prijatelja i kolega producenata. Inspiriraju ih artisti kao što su Radio Slave, Kerri Chandler, Robert Hood, Steve Lawler ali i Maya Jane Coles čiji su jednu stvar i remiksirali za poznati Skint Records. Podržavaju ih artisti kao što su Adam Beyer, Richie Hawtin, Solardo, Reboot, Joris Voorn, Nic Fanciulli i mnogi drugi koji vjeruju u njihov zvuk, podržavajući njihove pjesme. Ove godine su svirali u Velikoj Britaniji, Italiji i Barceloni, a nedavno su objavili novo izdanje, “Arrange Me” (Kneaded Pains). Možete ga nabaviti ovdje a nakon toga provjerite koje tri stvari vrte obavezno u svojim setovima

1.Butch – No worries

Ova Butcheva stvar jedna je od najvažnijih pjesama za nas, čuli smo je u setu Marca Carole prije 10 godina u Napulju i uvijek je vrtimo u našim setovima, pogotovo ako je afterparty. Odlično ide uz zalazak sunca, atmosfera je nevjerojatna! Za nas je to najbolja tech-house stvar ikad napravljena.

2. Floorplan – Never Grow Old

Otkrili smo ovu pjesmu u Floorplanovom setu, u Londonu, negdje 2014. godine. Zaista je moćna, volimo je svirati usred našeg seta, i uvijek je zadovoljstvo vidjeti reakciju ljudi na plesnom podiju na nju.

3. Mari Kvien Brunvoll - Everywhere You Go (Villalobos Celestial Voice Resurrection Mix)

Ovo nam je omiljena pjesma za kraj seta; sviramo je uvijek od sredine, ondje gdje započinje Celestial vokal. Mislimo da je ovo savršena pjesma za oprostiti se s ljudima i s plesnim podijem.

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone...

Load the next article
Loading...
Loading...