Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Miloš Vujović

DJ i producent iz Pančeva otkriva tri omiljene stvari koje vrti u svojim setovima

  • Roberta Novosel I Foto: Miloš Vujović press
  • 16 January 2021
My Top 3 Essentials: Miloš Vujović

Srpski producent Miloš Vujović na sceni djeluje više od 15 godina, iza sebe ima odlične remikse hitova Damjana Eltecha, za stvari “Samo ples” i “Mama” a nedavno je objavio i “Dimension EP” na Gain Recordsu. Friško je izašla i njegova nova stvar “Stuff In My Mind” za IAMT etiketu koju je uvrstio i u svoju Top 3 Essentials listu. Zašto je izabrao baš tu stvar i koje dvije stvari su uz nju njegovi favoriti otkrio nam je u mini intervjuu.
“S obzirom na trenutnu situaciju u regionu i u svetu, vrlo sam zadovoljan količinom nastupa koje sam imao i gde sam mogao kroz svaki set da provučem sledeće stvari:


1. The YellowHeads - The Known Universe (Original Mix) [Kraftek]

2. Brennen Grey - Purified (Original Mix) [We Are The Brave]

3. Milos Vujovic - Stuff In My Mind (Original Mix) [IAMT]

m: Zašto baš te stvari?



MV: YellowHeads već godinama unazad vrtim, a ovaj novi EP što im je izašao na Krafteku je apsolutno vrhunski! Stvar “The Known Universe” mi je favorit zbog fenomenalnog synth lead-a koji se prožima kroz celu stvar i pogotovu dominira na kraju brejka. Brennen Grey mi je jedan od omiljenih producenata, “Purified”, sa We Are The Brave labela, stara je već par meseci, ali ja je ne ispuštam iz ruku i dalje. Mračni tribal ritmovi s rolling bassom i vrhunskim “choir” vokalom je pun pogodak u stvari i za svaki je moj set. Iako nisam nešto u fazonu da previše forsiram svoje stvari kroz setove, “Stuff In My Mind” koju sam izdao na IAMT-u, puštam pošto sam skontao da se ljudima stvarno sviđa. Malo trance leada na glavnom brejku ispade odlična kombinacija za pravu festivalsku stvar, tako da sam vrlo zadovoljan kako leže u setove i slaže se s ostalim stvarima koje vrtim.


m: Kako si ih otkrio?


MV: S Yellowheads momcima sam već nastupao par puta i imam EP na njihovom Reload Records, kao i nov remix na Reload Black sub labelu koji uskoro izlazi. Dobijem puno promova od njih i generalno volim taj zvuk koji rade, a pogotovo pošto pratim i čuveni Kraftek label. Isto važi i za Bennena, prosto pratim njega i njegov rad i label za koji je izdao tu stvar. Samim tim i kupujem ili dobijem promo pa onda i zavrtim. Moju sam stvar otkrio tako što sam seo jednog dana i rekao sebi: “Dobro Miloše, ajde napravi više neku traku koja liči na nešto...” I to se, naravno, ipak nije desilo još uvek. Ali je nastala posle ova stvar i ona je ok. :D

m: Kako publika reagira na njih?



MV: Odlično na sve tri, ali mislim da najbolju reakciju dobije “Purified”, ludilo na brejku kad pukne!

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone...

Load the next article
Loading...
Loading...