Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Miss Monique

DJ-ica poznata po svom progressive house zvuku predstavlja tri stvari koje su neizostavne u njezinim setovima

  • Mixmag Adria I Foto: Miss Monique press
  • 23 January 2021
My Top 3 Essentials: Miss Monique

U novom izdanju naše redovne rubrike, gošća nam je Miss Monique, jedna od svjetski najbrže rastućih DJ-a progressive housea i vjerojatno najpriznatija ženska DJ-ica u ovom žanru u Europi. Za razliku od većine drugih DJ-a današnjice, koji su se proslavili produkcijom a ne miksanjem, ona je na sebe obratila pažnju upravo old school pristupom te pretvaranjem klasičnih radijskih mikseva u YouTube podcaste. Iza sebe ima brojne nastupe, od boat partyja na Ibizi do festivala kao što su Untold i ADE. Prije dvije godine pokrenula je i label Siona Records koji je ušao u Top 15 najboljih labela progressive housea.
Krajem godine sudjelovala je i na dobrotvornom Beatport live stream eventu uz Carla Coxa, Maxinne i WAFF a kako je to izgledalo možete provjeriti ovdje.
Za Mixmag Adriju dala je kratki intervju i evo što nam je poručila: “Pozdrav, Mixmag ekipi! Veliko mi je zadovoljstvo razgovarati s vama i podijeliti moje tri omiljene pjesme. Odabrala sam baš ove tri jer uvijek naprave posebnu atmosferu na plesnom podiju i svi se na njih naježe.”

1. Mode Apart - Voyage (Original Mix) (Perspectives Digital)

Ovo mi je bila jedna od najdražih pjesama 2020. godine. Kad mi je 'Perspectives Digital' poslao još neobjavljenu stvar, od prvog sam slušanja pomislila - “Da! Upravo to tražim u svojim setovima.” Pjesma je puna energije, s groovy bass linijom i, istovremeno, prekrasnom melodijom. U mojim setovima “Voyage” je bio poput šlaga na torti. Ljudi jako vole ovu stvar!

2. Heerhorst, SUZe - Urban Butterfly (Heerhorts Remix) (KATERMUKKE)

Ova stvar je poput snježne grude koja se kotrlja iz minute u minutu dok vas totalno ne raznese. Znam da kada pustim ovu pjesmu nikoga neće ostaviti ravnodušnim; obično je sviram u drugom dijelu svojih setova. To je ona vrsta pjesme koja će vas natjerati da podignete ruke u zrak i pustite da vas ponese groove.

3. Miss Monique - City Nights, City Lights (Sean & Dee Remix) (Siona Records)

Obično sam kritična prema svojim stvarima, ali remix talijanskog dvojca Sean & Dee na moju novu pjesmu objavljenu na mom labelu 'Siona Records', nešto je genijalno. Nju vrtim na kraju svojih setova. Moćni bubnjevi i synthevi savršena su točka na i na kraju mog seta, a melodija pruža pravu atmosferu na plesnom podiju.

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone...

Load the next article
Loading...
Loading...