Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Noemi Black

Poslušajte odabir poljske DJ-ice i producentice s njemačkom adresom

  • Mixmag Adria I Foto: Noemi Black press
  • 9 January 2021
My Top 3 Essentials: Noemi Black

U novom nastavku naše redovne rubrike u kojoj DJ-evi i producenti otkrivaju koje tri pjesme obavezno vrte u svojim setovima i zašto, donosimo izbor koji potpisuje Noemi Black. Ova poljska DJ-ica i producentica živi i radi u Njemačkoj, a svoj sound fokusira na težu, tamniju stranu techna, koji istražuje kroz svoju radio emisiju/izdavačku kuću Technical Vibe. Tijekom prosinca izbacila je dva remiksa - Alberto Ruiz "Inside" (Noemi Black Remix) - Substeal Records i Fabio Guarriello, Andrea Sorbo - Welcome To Get Enough (Noemi Black Remix) a evo koje tri stvari su neizostavne u njezinim setovima.

1. Kike Pravda - Depth (Original Mix)

2. Axel Karakasis - Animations (Original Mix)

3. Noemi Black - Access (Victoria.52 Remix)

m: Zašto si odabrala baš ove tri pjesme?

NB: Volim moćan, direktan techno, a te tri pjesme najbolji su primjer onoga što mi se najviše sviđa.

m: Gdje si ih našla?

NB: Remix Victora.52 moje stvari “Access” objavljen je prošle godine na mom labelu Technical Vibe. Druge dvije pjesme pronašla sam u jednom od online storeova. Provodim puno vremena u potrazi za glazbom. Kopam stvarno duboko, u svim glazbenim shopovima. I moram vam reći, vrijedi.

m: U kojem dijelu seta misliš da bi ove pjesme najbolje funkcionirale?

NB: Mislim da su sve tri stvari savršene za svaki dio seta. Osobno bih pjesme Kike Pravde i Axela Karakasisa pustila negdje u sredini mog seta. Remix mog “Accessa”, definitivno bih ostavila za kraj da vidim kako se mnoštvo znoji na ovu genijalnu stvar.

m: Koliko ti je važno vidjeti reakcije ekipe na pjesme koje vrtiš? Mogu li te reakcije promijeniti tvoju setlistu na licu mjesta?

NB: Da, vrlo mi je važno kako publika reagira na glazbu koju vrtim. Nakon prve dvije pjesme u mom setu, vidim mogu li jače pritisnuti ili bih trebala ostati na nivou na kojem sam i počela.

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone...

Load the next article
Loading...
Loading...