Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Outcome

Koje su to tri stvari nezaobilazne u njihovim setovima i zašto, otkriva nam producentski dvojac s juga Hrvatske

  • Roberta Novosel I Foto: Outcome press
  • 30 May 2020
My Top 3 Essentials: Outcome

Goran i Vice, duo su ujedinjen pod imenom Outcome za čiji ste glazbeni eksperiment već sigurno čuli. Vice je u DJ vodama već od 16-e godine, dok je Goran u početku bio fokusiran na gitaru sve dok nisu udružili snage i postali duo. Svoje stvari objavili su na izdavačkim kućama kao što su Eleatcis Records i DNC Limited, a kasnije osvajaju Traxsourceovu ljestvicu sa stvari “Life After” za koju je i Brigado Crew napravio remix. Nakon niza nastupa po domaćem terenu, ali i inozemno, dečki su se bacili na posao te ovu godinu započeli objavom “Occasum & Aurora”, a friško je objavljena i “Lota” za Family Name zajedno sa ostalim remixevima. Dečkima je bitno da stvar ima “ono nešto”, a što ih je osvojilo u stvarima koje su nezaobilazne u njihovim DJ setovima, otkrili su nam u kratkome razgovoru. No, prvo da vidimo koje to tri stvari uvijek puste u svom setu:

1. Lèrr - Maraithu (Original Mix)[Simulation]

2. Time To Sleep - Lungo Mare [Disco Halal]

3. Outcome - Lota (Original Mix) [Family Name]

m: Zašto baš te stvari?

O: Sve tri pjesme smo dosta vrtili prije lockdowna, a i još uvijek, tako da je to ujedno razlog zašto smo njih uvrstili u Top 3 Essentials. Svaka pjesma ima “ono nešto”. “Maraithu” ima zanimljivu melodiju i snažne afro drumove. “Lungo Mare” ima pravi indie vibe, zvuk koji je sve više prisutan na tržištu. “Lota” je dosta puta testirana prije nego što je izdana, ali skoro uvijek je pustimo u vrhuncu našeg seta jer ima dosta energije. Najbolje da poslušate. ;)

m: Kako ste ih otkrili?

O: “Maraithu” je stigao kao demo, zahvaljujući Lawrenceu Kleinu koji radi odličan posao kao A & R labela pa ova izvrsna stvar od crnogorskog producenta Lèrra nije uspjela pobjeći ispod radara. “Lungo Mare” smo dobili kao promo i vrtimo je već duže vrijeme, do sada najbolji uradak talentiranog hrvatskog producenta Time To Sleepa. “Lota” je naš zadnji uradak, pjesma je do sada dobila podršku od Solomuna, Innellea, Fur Coata, M. Worgulla, Kadosha i Boga. Trenutno se nalazi u Top 100 pjesama u melodic & house chartu na Beatportu.

m: Kako publika reagira na njih?

O: Sve 3 pjesme jako dobro prolaze na plesnom podiju, samo ih treba pustiti u pravom trenutku.

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone...

Load the next article
Loading...
Loading...