Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Paradoks

U novom nastavku naše rubrike ugostili smo belgijskog DJ-a i producenta

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 18 December 2021
My Top 3 Essentials: Paradoks

U današnjem izdanju rubrike “My Top 3 Essentials” gostuje nam Paradoks, belgijski DJ i producent. Iza sebe ima izdanja za Still vor Talent, Parquet Recordings i Purified Records; za ovaj zadnji je nadavno objavio i hvaljeni singl ’Sense Of Wonder’. Što se tiče nastupa, uspješno je ljeto zaključio nastupima u Beirutu, a nedavno je imao i live set u Figuerassi u Španjolskoj. Što najčešće vrti u svojim setovima, doznajte u nastavku.

1. Paradoks - Floating

Snimio sam ovu pjesmu, inicijalno zamišljenu kao završnu pjesmu za svoju turneju 2020., ali sada je znam pustiti i u špici seta. Ova pjesma uvijek uspije stvoriti emocije i snagu na plesnom podiju i sretan sam da mi je došla nekako prirodno; to je jedna od onih stvari koju sam završio vrlo brzo jer je sve teklo lagano.

2. Paradoks - Sense of Wonder

Slično kao i “Floating”, o ovo je pjesma koja se može svirati i na kraju ili u špici. Čak sam razmišljao da bi je mogao koristiti kao uvodnu stvar, kad melodija krene, ali to još nisam probao. Ova je pjesma vjerojatno jedna od onih na koje sam potrošio najviše vremena da je završim i usavršim, ali sretan sam zbog rezultata i stvarno donosi energiju i emociju na plesni podij.

3. Monolink - The Prey (Mind Against Remix)

Otkrio sam ovu pjesmu dok sam tražio novu glazbu za svoj Radio Intense set na mostu u Barceloni. Instagram je zapravo izvrstan izvor za otkrivanje nove glazbe jer izvođači uglavnom tamo najavljuju svoja izdanja. Ova stvar ima sve što tražim: snagu i groove, prekrasan vokal, emotivni breakdown i snažan melodični drop. Zasigurno mi je jedna od favorita, a uglavnom je sviram kako bih malo zagrijao plesni podij.

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone...

Load the next article
Loading...
Loading...