Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Volen Sentir

Moskovski dvojac otkriva svoje tri omiljene stvari koje vrti u setovima

  • Mixmag Adria I Foto: Volen Sentir press
  • 1 May 2021
My Top 3 Essentials: Volen Sentir

Moskovski dvojac Volen Sentir nedavno je drugu godinu zaredom dobio status najboljeg sellera na Beatportu u žanru Progressive House, a širom svijeta poznat je po svojim jedinstvenim etno-house zvukovima na labelima poput All Day I Dream i Lost & Found. U svojoj kratkoj povijesti dvojac je objavio niz EP-a i singlova, ušao u službene kompilacije Tomorrowlanda, Cafe Del Mara i Buddha-Bara te je svirao po cijelom svijetu.

Osim toga, dvojac je proširio svoje granice, postali su punokrvni live-music projekt, pa njihovi nastupi uključuju klavir, udaraljke, flautu i vokale, a sve to zajedno čini čarobnu novu predstavu koja pokazuje sve njihove vještine, zajedno s nevjerojatnim vizualima.

Ovu godinu započeli su udarnički, od čega izdvajamo live izvedbu na Magic Forestu s gotovo milijun pregleda, podcast za Anjunadeep te prošli tjedan objavljen EP ’Neunivai’ koji je izašao na Shanti labelu, na vinilu i digitalno. Izdanje 'Neunival' možete nabaviti ovdje a u međuvremenu poslušajte koje to tri stvari obavezno vrte u svojim setovima i zašto.

1. Gorje Hewek & Izhevski – After Rest [Ladies & Gentelmen]

Jedna od najboljih i legendarnih pjesama GHIZ-a uvijek je na vrhu. Kad set postane trippy, kad je vibe nevjerojatan, 3 sata ili više - vrijeme je za nju!

2. The Box (Trio) "Sketches Of Pain" Luca Bacchetti Endless Remix [Endless]

Omiljeni zvuk VELIKOG Luce Bacchettija. Snažno i epsko raspoloženje ove moćne i ozbiljne pjesme koju najradije puštamo usred seta. Uvijek aktualna i svježa stvar, bez obzira što je iz 2014. godine.

3. Guy J – Aurora [Lost & Found]

Dragi, dragi Guy, koji ima stotinu pjesama za vrćenje u našim setovima. Ima posebni uplifting vibe i epsku atmosferu zbog kojih publika lebdi. Apsolutni hit. Bolje funkcionira u drugom dijelu seta.

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone...

Load the next article
Loading...
Loading...