Menu
Home Novosti Menu
Tech

Novi Rolandov plug-in može vašoj glazbi dodati zvuk syntha iz 80-ih

Ovaj plug-in nudi “istinsku rekreaciju JUNO-60 stereo chorus efekta”

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 15 March 2022
Novi Rolandov plug-in može vašoj glazbi dodati zvuk syntha iz 80-ih

Roland je najavio novi plug-in s kojim možete dobiti onaj vintage Roland synth zvuk. Novoobjavljeni samostalni DAW plug-in, nazvan JUNO-60 Chorus, dostupan je putem Roland Clouda, a njegov je cilj oponašati zvuk legendarnog JUNO analognog syntha. Plug-in uključuje izvorne tipove chorusa I i II, koji se mogu koristiti sami ili u kombinaciji za stvaranje nove, treće verzije chorusa. Prvi chorus mode daje glazbi suptilan zvuk, dok drugi daje dublji, širi dojam. Korisnici također mogu prilagoditi razinu buke, ravnotežu wet/dry i master level prema svojim željama.

Kao što je rečeno u izjavi za medije, originalni Juno 60 je "posebno podešen za poboljšanje singl DCO-a syntha, fat sub-oscilatora i karakternog VCF-a. Taj slavni zvuk JUNO-60 Chorusa je oduševljavao glazbenike desetljećima i pomogao definirati zvuk 80-ih", kaže Roland. "Sada, pomoću dodatka JUNO-60 Chorus, možete iskoristiti ovaj efekt i učiniti da bilo koji instrument ili pjesma u vašem DAW-u zvuči veće i bolje." Plug-in je dostupan u VST3, AU i AAX formatima, s izvornom Apple Silicon kompatibilnošću.

Pročitajte i ovo: Najbolji sintisajzeri za početnike

JUNO-60 Chorus dostupan je kao Lifetime Key ili kao dio Rolandovog Cloud membership paketa, koji spaja sve softverske instrumente i plug-inove u Roland Cloud Manageru za brzi pristup novim izdanjima i cjelokupnoj softverskoj biblioteci tvrtke.

Za više informacija o proizvodu i besplatno isprobavanje Roland Cloud Ultimate tijekom 30 dana posjetite njihovu web stranicu.

Load the next article
Loading...
Loading...