Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Ovaj petak rezervirajte za Future Scope season opening w. MISS MONIQUE

Doznajte kako do ulaznica!

  • Mixmag Adria/Press
  • 18 September 2023
Ovaj petak rezervirajte za Future Scope season opening w. MISS MONIQUE

Future Scope kao uvod u jesensku party sezonu u goste ponovno dovodi ukrajinsku DJ-icu i producenticu progressivnog i house zvuka, Miss Monique, ovaj petak u zagrebački Boogaloo. Miss Monique karijeru je započela na impresivnoj party lokaciji, Ibizi, a veliki korak u karijeri dogodio joj se s najpoznatijim hitom “No Fear” kojega su u svoje setove uključili Armin van Buuren i Paul van Dyk. Danas Miss Monique predvodi svjetske festivale poput Tomorrowlanda i legendarne klubove poput Printworksa. Ova brzorastuća zvijezda snimila je i mix za BBC Radio, a svi ovi značajni pothvati samo su uvod u ono što tek slijedi.

Uz Miss Monique, dolazi i Siniša Tamamović, DJ i producent iz BiH koji živi i radi u Londonu. Njegova su izdanja objavljena na Dubfireovoj izdavačkoj kući te redovno obaraju ljestvice Beatporta.

Za nezaboravnu večer pobrinut će se i Shipe te Neroa, stalni rezidenti Future Scopea te Boogalooa. 2nd floor pripast će dvojcu koji prezentira i stoji iza labela i evenata pod imenom Dobar House, Eleni Mikac te Tomu Bugu. Njihov će floor biti ispunjen hipnotizirajućim zvukom housea i disca, te nas zapljusnuti sočnim grooveom.

Ulaznice su dostupne u sustavu Entrio te na svim Entrio prodajnim mjestima po cijeni od 15€.

Load the next article
Loading...
Loading...