Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: 84Bit

Nikola i Miloš otkrili su nam koje tri stvari se obavezno nalaze u njihovom DJ setu

  • Roberta Novosel Foto: 84Bit press
  • 18 July 2020
My Top 3 Essentials: 84Bit

Miloš i Nikola, poznatiji kao duo 84Bit promoviraju regionalnu scenu kao od šale. Prošla godina za njih je bila i više nego uspješna nakon što su zauzeli 69. mjesto na Traxsourceovoj listi za Top 100 House Artists. Vlasnici su labela 84Bit Music, a dok se ne bave produciranjem i labelom, vladaju DJ pultovima diljem Europe. Njihove stvari vrte se i u setovima svjetskih imena kao što su Claptone, Diplo te Inner City što dodatno potvrđuje njihovu vrijednost. Ovaj dvojac nema granica pa nas je tako nedavno osvojio i novom soulful house stvari “Can’t Stop” koja se već neko vrijeme troši na repeatu. Nakon “Can’t Stop” i dalje se kuha puno toga pa je tako svježe serviran i remix stvari Glena Horsborougha, “Give It To Me”. Sad kad znate što se nalazi na našoj playlisti, vrijeme je da saznate i favorite koji se skrivaju u njihovim setovima u posljednje vrijeme.

1. Dave + Sam feat. LATASHÁ - You Da Shit Girl (Nick Godmode Mø8b Extended Remix) [Classic Music Company]

2. Random Soul - Skylark (Extended) [Random Soul]

3. Antenna! - Rhombus (Original Mix) [LUNETTA11]

m: Zašto baš ove tri stvari?

84Bit: U ovim stvarima možete čuti sve ono zbog čega volimo house glazbu.

m: Kako ste ih otkrili?

84Bit: S obzirom na hiperprodukciju koja je prisutna zadnjih deset godina, pokušavamo pratiti individualne izvođače i labele jer si na taj način olakšavamo posao. Naravno, to ne znači da ne zavirimo i u shopove kada tražimo nove izvođače. Također, dobivamo i jako puno toga kao promo.

m: Kako publika reagira na njih?

84Bit: Cure vrište i bacaju grudnjake na pult, hahaha! Većinom vladaju pozitivne vibracije jer ljudi osjete koliko volimo određene stvari kroz energiju koju im šaljemo puštajući ih.

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone...

Load the next article
Loading...
Loading...