Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: ÅNDfØLK

Djeluju anonimno ali jasno govore što vole na aktualnoj sceni; provjerite koje su im omiljene stvari u setovima

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 8 January 2022
My Top 3 Essentials: ÅNDfØLK

Današnji su nam gosti ÅNDfØLK, djeluju anonimno a njihova produkcija stvara bogatu, evokativnu i privlačnu house glazbu koja oslikava onostranu sliku, a pritom ostaje duboko ukorijenjena u klupskoj i plesnoj kulturi. Njihova glazba istražuje duboke, organske house zvukove s jakim fokusom na melodiju i atmosferu.

Do danas su ÅNDfØLK izbacili tri singla, 'Faces' (svibanj 2020.), 'Solo Tu Y Yo' (listopad 2020.) i 'Aurora' (ožujak 2021.). 'Faces' su samostalno dospjeli na Spotify Official Friday Cratediggers, a oba singla su se pojavila na Apple Music Official New In Dance popisu pjesama.

Njihovo novo izdanje je 'Magnetic', deep, uplifting, melodičan house hit koji dugo ostaje u sjećanju. Poslušajte ga OVDJE a u nastavku provjerite koje stvari ÅNDfØLK obavezno vrte u svojim setovima.

1. Soft Cell - Tainted Love (Jamie Jones 4Z Remix)

Vrlo je rijetko da možete napraviti dropove dovoljno jake da podrže masivne vokale poput ovih. Jamie je razvalio ovu stvar. Bubnjevi, melodije i sinkopirani ritmovi su tako dobri. Sve od zvuka do aranžmana radi genijalno!

2. Themba feat. Thakzin - Sound Of Freedom (Damian Lazarus Extended Re-Shape)

Snažan niz imena na ovoj stvari. I nisu razočarali! Ako želite ovaj sound, ova dvojica su po našem mišljenju jedni od najboljih. Sigurni smo da će biti savršen za Day Zero.

3. ARGY - A Course in Miracles

Duboko, mračno i sparno. Kakva genijalna produkcija majstora. Veliki smo obožavatelji Argyja. On do danas uspijeva zadržati originalnost na čelu onoga što radi i uvijek odaje počast undergroundu.

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone...

Load the next article
Loading...
Loading...