Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Anyasa

Novi gost naše rubrike je DJ i producent, ujedno i prvi indijski artist koji je potpisao za Anjunadeep

  • Mixmag Adria I Foto: Nathan D_Silva
  • 2 October 2021
My Top 3 Essentials: Anyasa

U novom nastavku naše rubrike svoje omiljene tri stvari koje vrti u setovima predstavlja Anyasa, indijski DJ i producent, ujedno i prvi indijski umjetnik koji je potpisao za Anjunadeep. Nedavno je objavio debi EP “Gaya” koji sadrži jedinstvenu mješavinu elektroničke produkcije i indijskog klasičnog vokala koji predstavljaju njegove korijene. Gaya, izvedenica iz ‘Gaie’, grčke božice Majke Zemlje, oda je ženskoj energiji, sirovoj kreativnoj snazi iz koje se rađa sva umjetnost.
Četiri istaknute pjevačice/kantautorice dale su doprinos ovom EP-u: Isheeta Chakravarty, Bawari Basanti, Avneet Khurmi i Amira Gill. Svaka od njih surađivala je s Anishom kako bi stvorio zvuk koji je emotivan i evocira.

EP “Gaya” možete nabaviti OVDJE a u nastavku poslušajte koje to tri stvari Anyasa obavezno vrti na svojim nastupima, u kojem dijelu seta ih najviše vrti te kako ekipa reagira na njih.

1. Ian O'Donovan - Firefly [KMS Records]

Vrlo lako jedna od mojih najomiljenih stvari svih vremena. Ima doista zadivljujući osjećaj i nosi toliko emocija. Savršena je za usred seta kad želite malo usporiti stvari, a djeluje poput magije i pri izlasku sunca!

2. Sandy Rivera & Rae - Hide U (Chicola Extended Remix)

Takav bezvremenski vokal i ovaj remix uistinu dočaravaju bit zlatnog doba housea s modernim twistom. Ovu stvar koristim i usred seta ali i kada želim prijeći sa mirnog zvuka na melodičniju vibru bez da se izgubi previše energije.

3. Cowboy Rhythmbox - Mécanique Sauvage [PH55]

Ovo je pravo tajno oružje. Koristim ovu stvar kad pokušavam prijeći s deepa na peak jer ona stvarno razbudi ekipu. Na drop basslinea ekipa uvijek poludi!

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone...

Load the next article
Loading...
Loading...