Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Artbat

Danas su nam u gostima dvojica iskusnih DJ-eva i producenata iz Kijeva

  • Mixmag Adria I Foto: press
  • 11 September 2021
My Top 3 Essentials: Artbat

Artbat, trenutno jedni od najuspješnijih ukrajinskih glazbenika koji rade elektroničku glazbu a ujedno i jedni od najtraženijih DJ dua na svijetu, novi su gosti naše redovne rubrike u kojoj DJ-evi i producenti biraju tri omiljene stvari koje vrte u setovima.
ARTur i BATish upoznali su se na jednom partyju, DJ-iranjem se bave od mladih dana, uzori su im Daft Punk ali i Will Smith a kad rade na glazbi jedino što im je važno da su obojica na kraju oduševljeni rezultatom. Na sebe su obratili pažnju sa hitom “Mandrak” 2015. a od tad njihove stvari u svojim setovima redovno vrte Solomun, Deadmau5, Adam Beyer, Tale Of Us, Pete Tong, Richie Hawtin. Krajem kolovoza, gotovo šest godina od svog debi hit singla, lansirali vlastiti label UPPERGROUND s potpuno novim singlom 'Flame'.
“Tijekom pandemije imali smo dovoljno vremena za rad na novoj glazbi i imali smo glavu duboko u studiju radeći na novim idejama. Sada osjećamo da imamo prave pjesme koje želimo sami predstaviti. Nakon globalnog lockdowna htjeli smo započeti s nečim svježim i novim, nečim punim života, boje, duhovnosti i emocije. Sada se čini kao pravo vrijeme za to”, objasnili su dečki iz Artbata. Novi singl 'Flame' dramatičan je mix techna i transa, možete je čuti u nastavku, kao jedu od tri njihove trenutno omiljene stvari. No krenimo redom...

1. Dixon - Deichkind - Autonom (Dixon Edit) (Circoloco Records)

Volimo ovaj Dixonov novi edit i često ga koristimo za postupno razvijanje naših setova, od početka do povećanje tempa i flowa, a uvijek dobije izvrsnu reakciju i na plesnom podiju. Dixon je majstor već dugi niz godina i netko od koga smo uvijek tražili inspiraciju pa smo, čim smo čuli ovo, znali da će neko vrijeme biti konstanta u našim setovima :) I vokal je tako hipnotizirajući! Jednostavno epska svestrana pjesma!!

2. ARTBAT - Flame (UPPERGROUND)

Naša najnovija pjesma i prvo izdanje na našem novom labelu UPPERGROUND! Ova je pjesma, naravno, bila konstanta u većini naših svirki ove godine i odlična je za vrhunac partyja; bili smo toliko uzbuđeni što smo je konačno mogli objaviti prošli mjesec :) Toliko ljudi nas je pitalo kada će biti objavljena i nismo mogli smisliti bolju pjesmu za lansiranje labela. Osjećamo da je pjesma puna života i volimo reakciju ekipe svaki put kad je čuju :)

3. Betical - Icon (Shall Ocin Remix) [Atlant]

Potpuno blaženstvo - eto tako bismo opisali ovu pjesmu! Toliko se osjećaja i emocija prožima kad s njom završavamo set i često se naježimo gledajući toliko ruku u zraku, gledajući ekipu koja osjeća iste emocije koje i mi osjećamo. To je izvrsna pjesma za plesni podij, a mi smo oduvijek bili veliki obožavatelji Shall Ocina i svega što izbacuje. Još jedno remek djelo Argentinca :)

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone...

Load the next article
Loading...
Loading...