Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: BJORN

U goste smo pozvali švedskog artista koji radi na relaciji London-Ibiza

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 21 August 2021
My Top 3 Essentials: BJORN

Švedski Dj i producent BJORN, koji djeluje na relaciji London-Ibiza, ovotjedni je gost naše rubrike My Top 3 Essentials. Početkom godine objavio je Majestic EP, koji se našao na broju 1 raznih indie, melodic i techno lista. Kaže da mu je cilj nastaviti taj uspjeh i s ostalim ovogodišnjim izdanjima među kojima je i nedavno objavljen singl “Indigo” na njegovom Magenta labelu. Izdanje možete nabaviti ovdje a u nastavku poslušajte njegove glazbene preporuke.
“Hej ekipa, odabrao sam ove tri vrhunske ljetne pjesme od vrhunskih producenata kojima se jako divim. Mogu otkriti da je jedan od njih napravio sjajan remiks za jedno od mojih nadolazećih izdanja na Magenti ove godine. Uživajte u atmosferi!”

1. Mano Le Tough - Aye Aye Mi Mi (12" Mix) - Pampa Records

Prvi singl je “Aye Aye Mi Mi”. D niz godina nadahnjuje me raznolika glazba i inovativni DJ setovi genijalnog Mano Le Tougha. On je uz to i tako skroman momak; upoznao sam ga na Ibizi kad je tamo gostovao. Našao sam ovu potpuno novu pjesmu na njegovom Instagramu u lipnju, a kasnije sam čuo i teaser na Instagramu DJ Kozeovog labela Pampa. Nedavno je i službeno objavljena i prava je ljetna indie plesna himna s mješavinom Manovog jedinstvenog futurističkog zvuka s daškom bezvremenskog osjećaja. Pozitivnu atmosferu na podiju sigurno ću stvoriti ako ovu stvar pustim odmah na početku makar je slobodno mogu pustiti i kasnije.

2. Rampa - The Church - Circoloco Records

Zatim sljedi Rampa; uvijek u svojim stvarima ima cool drumse, melodije i onaj njegov poseban vibe. Sjećam se da sam prošle godine slušao BBC Radio 1 Essential mix s njim i njegovom Keinemusik ekipom (Adam Port & ME, Rampa), a kad je počela ova pjesma, odmah sam znao da je to njegov novi, neobjavljeni hit. Kad sam kasnije vidio popis pjesama i da se zove “The Church”, posumnjao sam da je ime dobila po Circoloco eventu u DC10 na Ibizi. Ja i mnogi DJ -i i klaberi diljem svijeta nazivamo te ponedjeljke crkvom underground dance glazbe. Stoga nije bilo toliko iznenađujuće kad je stvar nedavno i izašla kao novo izdanje za Circoloco. Ovo je tako fantastična ljetna pjesma, idealana za sredinu mojih setova, u koju padne kao vrhunska bomba.

3. Echonomist & Jenia Tarsol feat A collective - Happiest of all memorial days (Original Mix) - Blue Shadow

Posljednja pjesma koju sam odabrao je tako emocionalna melodija, naježio sam se kad sam je prvi put čuo, na Soundcloudu, tijekom live DJ seta ekipe iz Echonomista na SXM festivalu u St Maartenu 2020.; to je bilo neposredno prije nego što je pandemija stigla u Europu. Također, čuo sam je i na kraju ' Maya Warrior' seta Jenia Tarsola prošle godine u Tulumu. Stvar je na kraju objavljena tek nedavno, na labelu Blue Shadow. Definitivno ću završiti neke svoje setove svirajući ovu ljepoticu.

Pratite nevjerojatan remix Echonomista na jednom od mojih nadolazećih izdanja na Magenti ove godine. Hvala Mixmag Adria, što ste me zvali kao gosta u svoju rubriku!

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone...

Load the next article
Loading...
Loading...