Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Colyn

U novom nastavku naše rubrike ugostili smo mladog nizozemskog producenta, jedno od najuzbudljivijih imena na sceni plesne glazbe

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 2 April 2022
My Top 3 Essentials: Colyn

U novom izdanju rubrike My Top 3 Essentials u kojoj naši gosti govore o tri omiljene stvari koje obavezno vrte u svojim setovima, ugostili smo Colyna, mladog nizozemskog producenta, jedno od najuzbudljivijih imena na sceni plesne glazbe.

Colyn je na sebe obratio pažnju 2019. kada su ga Tale Of Us odabrali za svoj Afterlife, a od tada su njegove pjesme favoriti nekima od najvećih imena kao što su Solomun, Adriatique, Damian Lazarus, Stephan Bodzin i Artbat. Uspješno je počeo i ovu godinu, u ožujku je objavio za Cercle (22. ožujka) a nedavno je i nastupio za njih, isporučivši nevjerojatna 2 sata koja možete pogledati i poslušati OVDJE.

U nastavku provjerite koje tri stvari Colyn vrti u svojim setovima ovih dana!

1. Pink Floyd vs. Eric Prydz - Proper Education (Club Mix) [Data Records/Ministry of Sound]

Jedno od mnogih velikih Prydzovih djela. Ono što ovu pjesmu zaista čini posebnom je središnji dio u kojem se prebacuje s elektro, ravnomjernijeg groovea u funky groove originala Pink Floyda. U mojim setovima to je obično važan trenutak, vrlo euforičan i svatko počne plesati na svoj način, stvarno bude cool.

2. Armin Van Buuren, AVIRA ft. Be No Rain - Hollow (Colyn Remix) [Armind/Armada]

Ovo je bio vrlo poseban trenutak u mom setu prošle godine. Od dana kad sam ga završio pa do danas ne prestaje biti emotivni vrhunac mog seta. Mislim da je to zbog toga što je to jedna od rijetkih pjesama u mojim setovima koja ima prilično dugi break. Dakle, kada se ponovno počne graditi nakon emocionalnog sloma bez bubnjeva, publika je spremna ponovno poludjeti. Jedan od omiljenih remixa koje sam ikad radio.

3. Henri Bergmann, Wennink - Protection (Dodi Palese Remix) [Automatik]

Ova stvar je pokretač mojih setova. S njom volim napredovati od obično groovy početaka do energičnijeg srednjeg dijela setova. Također, način na koji je pjesma aranžirana jako dobro funkcionira s drugim stvarima koje vrtim. Svaki put kad se pojavi vokal, prostorija se zapali.

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone, Sam Divine...

Load the next article
Loading...
Loading...