Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Cosmic Boys

Ugostili smo francuski techno duo koji su upravo objavili EP za label Terminal M Monike Kruse a koji i dijelimo na našem FB pageu

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 14 May 2022
My Top 3 Essentials: Cosmic Boys

Gosti današnjeg izdanja rubrike My Top 3 Essentials su Cosmic Boysi. Ovaj francuski techno dvojac oformila su dva prijatelja, Sebastien & Gaby, i vrlo brzo su pokazali svoj jedinstveni stil glazbe - mješavinu techna, minimala i electra, koja postaje sve popularnija u industriji.

Brzo postaju žanrovski lideri, zauzimaju 1. mjesto na Beatportu i surađuju s artistima kao što je UMEK a pojavljuju se i na legendarnoj etiketi Minus Richieja Hawtina. Njihov DJ stil pun je neprekidnih visokoenergetskih pjesmama, stručno spojenih s karizmatičnim štihom. Uz to, pokrenuli su i dva labela, Legend i Scander. Upravo su objavili i Don't Loose Control EP za label Terminal M Monike Kruse koji možete provjeriti OVDJE a na našem FB pageu ga možete i osvojiti.

Do tad poslušajte koje tri stvari Cosmic Boysi vrte u svojim setovima.

1. Kaiserdisco - Together One Time (Drumcode)

Ova pjesma se savršeno uklapa u naše live setove. Postoji vrlo jaka i čvrsta techno baza koja savršeno odgovara našem ukusu! A vokal, inspiriran house klasikom, stvarajući hipnotički loop održava napetost tijekom cijele pjesme. BANGER!

2. Cosmic Boys - Don't Loose Control (Terminal M)

Ovu stvar smo radili u najtežem trenutku pandemije. Puno smo radili na grooveu, na stvaranju vrlo hipnotične melodije i zajedno s vokalom to je stvorilo melt za koji mislimo da je super pumpajući i melankoličan. Svaki put kada smo testirali stvar zadnjih tjedana/mjeseci, reakcija publike je bila luda, jedva smo je čekali objaviti!

3. Novem Vivit - Shutting Down (Legend)

Ovo je stvar koju smo potpisali za naš label Legend. Jako nam se sviđa glazbeni identitet Novem Vivit. U ovoj pjesmi možete osjetiti dinamiku i vrlo jake melodije, ovo je savršeni tajni dragulj za špice!

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone, Sam Divine...

Load the next article
Loading...
Loading...