Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Mathame

Talijanski dvojac dijeli s nama svoje tri najdraže stvari

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 5 June 2021
My Top 3 Essentials: Mathame

Mathame su talijanski techno dvojac koji u svoj groove unose duboke emocije. Objavljuju na etiketama poput Afterlifea (Tale Of Us) i imaju doista emotivan i dubok techno zvuk prepun melodije. Za njih je tehnologija majka njihovog svijeta, pa su sukladno tome nedavno objavili “Angel Alphabet, The First Metamyth”, NFT kolekciju kroz koju su se povezali s 12 likovnih umjetnika i izazvali sami sebe da izgrade prvi MIT Metaversea. Oni to vide kao početak nove medijske naracije. Osim toga, ove su godine lansirali i novu, revolucionarnu seriju mikseva koji su sastavljeni uz pomoć potpuno novog A.I. algoritma, razvijenog za testiranje snage nove arhitekture M1 procesora tvrtke Apple. “Old Neural Mixtape Vol.1” izašao je u ožujku 2021. a očekujemo i nove nastavke. Dok ih čekamo, poslušajte tri najdraže stvari ovog simpatičnog dvojca.

1. Chab Feat. JD Davis - Closer To Me (Album Mix)

Ovo je stvar još iz vremena kada smo se oboje prvi put zaljubili u house glazbu i taj 4/4 kick. Glas, mix, vrhunac (i unatoč tome što to nije najglasnija pjesma ikad), pogodio nas je poput groma ravno u srce. Koji govor tijela! Nevjerojatno.

2. Aphex Twin - Girl/Boy Song

Aphex je ovdje na svom vrhuncu; ovo je jedna vrlo ritmična pjesma u kojoj su svi elementi tu s razlogom. Zvuči kao deep tehnika barokne matrice unutar stroja za osjećaje koji vodi vanzemaljska inteligencija. Nevjerojatan rad umjetnika koji nas i dalje cijelo vrijeme nadahnjuje.

3. Sigur Rós - Dauðalogn

Jednom smo bili zajedno, u autu i slušali ovu pjesmu, oko nas je sunce, planina i oblaci, usred Italije, vozili smo do vulkana koji je pored mjesta u kojem smo živjeli pet godina. Bio je to jedan od onih savršenih trenutaka koje smo iskusili zajedno.

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone...

Load the next article
Loading...
Loading...