Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: MAU P

Današnji gost je amsterdamski DJ i producent s hit singlom Drugs From Amsterdam

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 12 November 2022
My Top 3 Essentials: MAU P

Novi gost naše rubrike u kojoj DJ-evi biraju omiljene tri stvari koje vrte u svojim setovima je MAU P, mladi amsterdamski producent i DJ. Nedavn je predstavio svoj prvi singl 'Drugs From Amsterdam', dostupan na Island UK, Republic Records i Virgin Germany. Izdanje kombinira zarazne vokale s dubokim, prljavim basom i najneukrotivijim zvukovima, pa ne čudi da 'Drugs From Amsterdam' osvaja plesni podij diljem svijeta. Viralni hit već se probio u 'Top 10' u više od 25 zemalja. Trenutačno se nalazi na 4. mjestu na Global Spotify Viral Charta i skupio je milijune Spotify streamova. Izdanje možete nabaviti OVDJE a čuti u nastavku, skupa s još dvije pjesme koje MAU P vrti u svojim setovima.

1. MAU P - Drugs From Amsterdam

Naravno da je ova stvar morala biti na popisu jer je vrtim na svakom svom nastupu. To je pjesma koja je započela ovo potpuno novo putovanje za mene i jako sam zahvalan za svu ljubav i podršku koju dobiva. Otkad sam je prvi put testirao na jednoj od svojih gigova, znao sam da je nešto posebno. Način na koji je poslije eksplodirala je nešto što nikad nisam ranije iskusio i nešto što nikada neću zaboraviti. Tako sam uzbuđen zbog budućnosti sada i svih novih pjesama na kojima radim.

2. Detlef - Vowlume

Ovu stvar vrtim još od svog nastupa na zatvaranju Ushuaïa Ibize. Čuo sam synth sample “Pump Up The Jam” Technotronica pa sam došao na ideju upotrijebiti i vokal za miks. Ispostavilo se da to funkcionira savršeno pa sam je nastavio puštati uvijek i svuda. Ponekad imate to neko tajno oružje u svom setu a edit koji sam složio je definitvno jedno o tih tajni.

3. Armand van Helden - I Want Your Soul

Ovo je takav klasik, prepun dobrih vibracija. Dobijete reakciju od publike čim čuju bas u uvodu. Onda nabrijavaš do vokala koji svatko želi vrištati iz sveg glasa. To je savršena pjesma za kraj seta. Nedavno sam napravio i novu pjesmu koja koristi samo vokal 'I Want Your Soul', a zatim ima drop u nešto vrlo prljavo. Morat ćete doći na jedan od mojih nastupa da to čujete!

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone, Sam Divine...

Load the next article
Loading...
Loading...