Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: POPOF

Francuski techno i house DJ i producent za Mixmag Adriju otkriva koje tri stvari uvijek pušta u svojim setovima

  • Mixmag Adria I Foto: Juliette Leigniel
  • 27 June 2020
My Top 3 Essentials: POPOF

Pariški DJ i producent POPOF jedno je od najpoznatijih imena u techno i house svijetu. Jedan je i od najčešće downloadiranih artista, tražen za remikseve i poznat po suradnji s glazbenicima kao što su Depeche Mode, Chemical Brothers, Moby, BookaShade, Vitalic, Tiga, Maetrik, Martin Solveig i mnogi drugi. Surađivao je s nekim od najpoznatijih labela na secni kao što su Turbo, Cr2 i Mistakes pa do lansiranja vlastitog labela Form Music 2009. godine. Izdaje i na Cocoonu Svena Vätha, kao i na labelu Kerri Chandler, Kaoz Theory te na Hot Creations Jamiea Jonesa.
Nastupa diljem svijeta, od Južne Amerike, preko Glastonburyja pa do Amnesije a upravo je objavio i novi EP, “Open Head” debi izdanje na Sola Recordsu koje možete nabaviti - ovdje. Najavljuje i novi EP Juliana Jeweila na Form Musicu koji će uključivati i njegov remiks a za Mixmag Adriju je otkrio i koje to tri stvari uvijek vrti u svojim setovima.

1. POPOF – Brain on the Side

Ova stvar mi je jedna od najdražih, od svih koje sam napravio! Jako mi se sviđa energija i atmosfera koju pruža. Vrlo je melodična s proganjajućim rifom koji vodi u svojevrsni trans. To je posebna stvar koju mogu svirati tijekom dana ili na kraju seta i obično se publika zakači!

2. POPOF – Bowo (Original mix)

Odabrao sam ovu stvar jer svaki put kada je zavrtim, dancefloor poludi. Sviđa mi se zvuk njene bass melodije, privlačan je i zarazan. Također, “Bowo” je istovremeno i groove i nabrijana, ljuta stvar, a to je moćna kombinacija. Napravio sam je 2018. godine i izdao je na svom labelu Form Music; dio je istoimenog EP-a s dvije druge pjesme. U većini slučajeva raspleše ekipu!

3. Extrawelt - Gott Ist Schrott

Veliki sam obožavatelj Extrawelta i često vrtim ovu stvar na kraju svog seta. Otkrio sam je dok sam slušao njihov album “Fear of an Extra Planet” još 2007. Mislim da je vrlo dobra za završiti set jer je originalna, melodična i dirljiva. Publika to obično jako voli!

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone...

Load the next article
Loading...
Loading...